FeaturedHaberler

Honda A2 dostu Rebel’i tanıttı




Honda, Rebel ile dijital çağda büyümüş olan ve motosikleti sadece ulaşım amacı olarak görmeyen genç kitleleri hedef almış.

honda_rebel03

Kalbinde Honda CBR500R‘da olan 471 cc‘lik çift silindirli motor bloğu bulunan Rebel, daha fazla tork için biraz modifiye edilmiş. Sonuç olarak ortaya 6000 rpm’de 44.6 nm tork ve 8500 rpm’de ise 44 beygir güç üretebilen bir motor bloğu çıkmış. Honda’nın söylediğinden yola çıkarak lineer güç aktarımı sayesinde şehir içinde ideal bir sürüş keyfi sunması bekleniyor. 6 vites bulunması da bu tezi destekliyor.

honda_rebel04

690mm sele yüksekliği ve orta seviyede duran kontroller ile oldukça kullanım kolaylığı ve rahatlığı sağladığı aşikar. Bobber görüntüsünü eğimli 11 litre tank deposu ve 16 inçlik jantlarından alıyor. “Old-school” görüntüsünün ardında ise tek bir LCD hız göstergesi, gizlenmiş ABS ve gizlenmiş ateşleme sistemi gibi modern teknolojiler ile donatılmış.

honda_rebel07

Tüm bunların dışında Honda bu modelinde en çok değiştirilebilir özelliği üstünde durmuş. Bir çok farklı aksesuar ve parçalarla istediğiniz gibi değiştirip oynamak mümkün. Siyah, mat gümüş ve metalik kırmızı olan 3 farklı renk seçeneği ile karşımıza çıkıyor. Fiyatı ve ne zaman çıkacağı ile ilgili henüz net bir bilgi şu aşamada yok.

Emir Zincircioğlu

1990 İzmir doğumluyum. Özyeğin Üniversitesi Elektrik-Elektronik Mühendisliğini bitirdim ve yüksek lisansıma aynı yerde ve aynı bölümde devam ediyorum. Özel bir şirkette elektronik dizayn ve yazılım mühendisi olarak çalışmaktayım.

İlgili Makaleler

4 Yorum

  1. Bu haber de geçtiğimiz haftadan kalma.. İki gündür eski motosiklet haberlerini girip duruyorsunuz. Bence ya sırf otomobil sitesi olma yolunda ilerleyin yada layıkıyla güncel devam edin.. Geçtiğimiz ay fuar vardı Eicma’ dan önce o zamanda bu şekil olmuştu..

  2. Geçen haftanın haberi, dünde EICMA honda baslıgı ıle 15 gunluk haber girildi. Yakısmıyor Otopark’ a.. Ya sırf otomobilden devam edin yada motosikleti güncel olarak duyurun..

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu