FeaturedHaberler

Motorlu taşıtlar ÖTV tasarısı TBMM’de kabul edildi




TBMM’de, motorlu taşıtların ÖTV oranlarının yeniden belirlenmesine yönelik Bakanlar Kurulu’na yetki verilmesini de içeren tasarı kabul edildi.

Motorlu taşıtların ÖTV oranlarını çeşitli kriterlere göre yeniden belirlemeye yönelik, Bakanlar Kuruluna yetki verilmesi, alacakların yapılandırılmasında başvuru süresinin uzatılması düzenlemelerini de içeren “Kamu Mali Yönetimi ve Kontrol Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun Tasarısı”, TBMM Genel Kurulunda kabul edildi.

AYRINTILAR GELECEK…

Detaylar için tıklayınız

Necati Erdoğan

Otomobiller vazgeçilmezim. Her zaman söylerim, otomobillerin olduğu bir odaya kapatsalar yeme ve içme harici başka şeye ihtiyaç duymam. Otopark.com ile tanıştığım günden beri müptelasıyım. Türkçe öğretmeniyim. Bu camiaya katkıda bulunmaktan onur duyuyorum.

İlgili Makaleler

21 Yorum

  1. İnceleme altına yazdığım dobra yorumumu silip vazelin muhabbeti yapan arkadaşları onaylayan otopark yetkilileri bravo! Düzenleme her zaman zengine yarar biz halka yaramaz…

  2. Ozgur Gunes demiş ki:

    Gorseldeki alev için biri itfaiyeyi arasınHepsini görüntüle…

    İtfayade Staj yapıyorum 😀

  3. İtfaiye

    İtfaiye dün sınava calısırım diye aceleten yazıp cıktım ama calısmadım 😀

  4. Abi gün geçtikçe ruhum daralıyor. Dolar üç buçuğa dayandım dayanacak her alanda çıkan yeni bi zorluk; yoksul kısım 4500 den aşşa evine para giren kısım [ araştırmalara göre (yoksulluk sınırı) 4.515 liradır. ] dahada fakirleşiyor. Burda gırgıra vuruyoruz ama durum çok can sıkıcı hadi arabası olanların malına değer binebilir ama benim gibi hayal kuranlar zorlanacak belkı ulaşamayacak gibi ama ELHAMDULİLLAH ALLAH var . yine ALLAH `ıma sığınıyorum . bakalım herkese sevgiler.

  5. BatuhanSks demiş ki:

    Abi gün geçtikçe ruhum daralıyor. Dolar üç buçuğa dayandım dayanacak her alanda çıkan yeni bi zorluk; yoksul kısım 4500 den aşşa evine para giren kısım [ araştırmalara göre (yoksulluk sınırı) 4.515 liradır. ] dahada fakirleşiyor. Burda gırgıra vuruyoruz ama durum çok can sıkıcı hadi arabası olanların malına değer binebilir ama benim gibi hayal kuranlar zorlanacak belkı ulaşamayacak gibi ama ELHAMDULİLLAH ALLAH var . yine ALLAH `ıma sığınıyorum . bakalım herkese sevgiler.Hepsini görüntüle…

    Kriz çok yakında deniyor. Allahım inşallah ülkemizin başına öyle bir durum vermez.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu