Haberler

Nissan’dan heyecanlandıran yıl sonu fırsatları




Japon otomotiv devi Nissan, yıl sonuna özel tüm binek araçlarda 2 farklı kampanya seçeneği sunuyor. Kampanya kapsamında tüm modellerde yüzde 0 faiz kredi imkanının yanı sıra, tercihini nakit alımdan yana kullanmak isteyen müşterilere özel 6.500 TL’ye varan indirim ve yüzde 0,99 kredi fırsatı Nissan bayilerinde kullanıcıları bekliyor.

Hayalinizdeki Nissan, hayatınızı kolaylaştıran heyecan verici fırsatlar ile yıl sonu gelmeden sizin olabilir. Ailelerin yeni tercihi Pulsar, enerjisiyle fark yaratan Juke ve şehrin vazgeçilmezi Micra, yüzde 0 faizli 15 ay vadeli 20 bin TL finansman avantajıyla Nissan bayilerinde sahiplerini bekliyor. Nissan, sınıfında lider SUV ailesinin vazgeçilmezleri X-Trail ve Qashqai’de ise yüzde 0 faiz oranıyla 15 ay vadeli 40 bin TL kredi imkanı veriyor.

Nissan’ın 30 Kasım tarihine kadar sürecek olan kampanyası ile yüzde 0 faiz ya da nakit indirimiyle birlikte yüzde 0,99 faiz seçeneğinden birini tercih eden binek otomobil meraklıları, yıl sonuna özel takas desteği ve showroom fırsatlarından da yararlanabiliyor.

Yılın En İyi Pick-Up’ından Yılın En İyi Fırsatı

Nissan, efsanevi pick-up modeli Navara için de yılın en iyi fırsatını müşterilerine sunuyor. Yılın En İyi Pick-Up’ını yüzde 0 faiz fırsatıyla 20 ay vadeli 20 bin TL kredi seçeneğiyle sunan Nissan, KDV ve ÖTV’nin yarısını da karşılıyor.

Ailelerin yeni gözdesi Pulsar 59 bin 900 TL, Navara 75 bin 400 TL, X-Trail 117 bin 350 TL, Qashqai 81 bin 100 TL, Juke 61 bin 200 TL ve Micra 48 bin 500 TL’den başlayan fiyatlarla Kasım ayında sahiplerini bekliyor.

Nissan Motor Company Hakkında

Merkezi Japonya’nın Yokohama kentinde bulunan Nissan Motor Co. Ltd. Japonya’nın en büyük ikinci otomotiv şirketidir. Renault-Nissan İttifakı’nın bir parçası olan ve dünya genelinde 244 bin 500’den fazla çalışanı bulunan Nissan, 2015 yılı içinde 5.42 milyon araç satış gerçekleştirip, 12.23 trilyon Japon Yeni (109,8 milyar dolar) gelir elde etti. Nissan, Infiniti ve Datsun markaları altında altmıştan fazla modelden oluşan zengin bir ürün yelpazesine sahip olan Nissan Motor Co. Ltd. sıfır emisyonlu mobilite konusunda da dünya lideri konumundadır. Nissan’ın bu alandaki dominant modeli LEAF dünyanın geniş kitlelere yönelik tamamen elektrikli ilk araç olma özelliğini taşıyor. LEAF aynı zamanda sıfır emisyonlu araç segmentinde sahip olduğu yaklaşık yüzde 50 pazar payıyla tarihin en çok satılan elektrikli modeli unvanına sahiptir.

Avrupa’da Nissan

Nissan; Avrupa’da üretim yapan Japon otomotiv firmaları içerisinde Avrupa’da en kapsamlı yaygınlığa ve istihdama sahip olan üretici firmalardan biridir. Yerel bazlı tasarım, AR-GE, üretim, lojistik, satış ve pazarlama operasyonlarında 17 bin 600’den fazla personel istihdam etmektedir. Nissan’ın İngiltere, İspanya ve Rusya üretim tesislerinde geçtiğimiz yıl; mini MPV, ödüllü Crossover, SUV, ticari araçlar ve ‘en popüler elektrikli araç’ olan Nissan LEAF de dahil olmak üzere 675 binden fazla araç üretilmiştir. Avrupa’da 23 yenilikçi ürünüyle, başta İngiltere ve Rusya olmak üzere Almanya, Fransa ve İtalya gibi önemli pazarlarda başarıyla yer almaktadır.

Ömür Deniz Seçilen

İtalyan Otomobillerinin aşığı bir Alfisti. Amatör Fotografçı. Ege Üniversitesi İİBF. Hayallerimi süsleyen makina Alfa Romeo 159 3.2 Q4.,

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu