FeaturedVideolar

Peugeot 3008 test sürüşü – Benzin TV




Lansmanına çağırılmadığımız için çekemediğimiz 3008 testini, Aralık ayında test aracı çıktıktan sonra biz çekene kadar kurgusunu Utku Demir’in yaptığı Benzin TV üzerinden izleyebilirsiniz.

Faruk

Küçüklüğümden beri sahip olduğum otomobil aşkı zaman içinde beni Otopark ailesinin bir parçası haline getirdi. Aileye katıldığım ilk günden beri siteyle ilgilenmeye zevkle devam ediyorum...

İlgili Makaleler

18 Yorum

  1. Aranızda ne kadar samimiyet de bulunsa, ne kadar ortak çalışan da barındırsanız; aynı kulvarda bulunduğunuz rakip bir başka kanalın videolu araç testini haber olarak yayınlamanızı pek hoş bulmadım. Naçizane görüşümdür..

  2. Benzin TV güzel içerikler çıkarıyor. Genel olarak da otopark’ın Benzin TV’nin tanıtımını yaptığına şahit oluyoruz. Stratejik bir ortaklık falan mı söz konusu?

  3. Bu kamera açılarını kim yapıyorsa, kitapdaki tüm kurallara uymaya çalışmış. Kameraman çok başarılı, Burak ertem zaten lisedeyken bile dergi testlerini okurdum. Dergicilikten sonra kendilerini bu yönde geliştirmeleri iyi oldu.

  4. şahsen ben benzin tv den yada baska yerden izlemek istemiyorum otopark uyuma test istiyoruz

  5. Benzin tv çok gereksiz uzatıyor lafı dolandırıyor dolandırıyor boş boş konuşuyor arka diz mesafesi için ön koltuktan kalkıp arka koltuğa geçiyor yavaş yavaş uzun bir eveeet ten sonra bir iki kez soluklanıyor oooo biter mi öyle test ya 🙂

  6. size önerebileceğim tek site var kimgeçer.com test yazılarını okuyun adam gerçekten profesyonel ve yazı dili çok akıcı ayrıca hafifte edebi…

    1. O siteyi uzun süredir takip ediyorum ve seviyorum. Testleri çok detaylı değil ama bazı ilginç ayrıntıları veriyor ve mizah yönü çok kuvvetli olduğu için kendini okutuyor. Geçenlerde de youtube kanalı açıldı ama aynı site gibi tanıtımı az olduğu için izlenme sayıları çok düşük.

      1. Ben yazıları daha çok beğeniyorum ayrıca tanıtımı az olmasına rağmen otopark dan daha fazla araç test ediyorlar bu da ilginç bir ayrıntı.

        1. Yok ben de yazıları beğeniyorum, video izlenme sayısının çok az olduğunu belirttim. Test aracı meselesinde firmaların otoparka ilginç bir tutumda olduğu hepimizin malumu. Sözüm meclisten dışarı abuk subuk yayınlara veriyolar, bi’ otoparka vermiyolar. Tüketiciye ulaşabilecek en büyük kanal otoparkken böyle bir durum olması ilginç.

  7. peugeot ilk kez sınıfının en iyi aracını üretmiş. gerçekten çok başarılı bir araç.

  8. Peugeot kendi kaybeder sizi çağırmamakla.Siz böyle devam edin Otopark ekibi arkanızdayız.

  9. Peugeot 3008 çok etkileyici ve dikkat çekici bir SUV. 3008 SUV segmentine tasarımı, malzeme kalitesi ve teknolojisiyle farkı bir boyut kazandırmıştır. Peugeot’nun da ülkemizdeki marka imajını kesinlikle daha ileriye taşımıştır. 3008 kesinlikle farkı olmak isteyenlerin tercih edeceği bir SUV

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu