Haberler

Yeni Ford Fiesta yine yakalandı




Yenilenme hazırlığındaki Ford Fiesta, daha önce ağır kamuflajlı bir şekilde casus fotoğrafçılara yakalanmıştı. 2 gün önce yakalanan Fiesta’ların ise kamuflajı önceye nazaran biraz daha hafifti. Yine standart kamuflaj operasyonundan nasibini fazlasıyla alan Fiesta’ların daha önce görüntülenenlerden farkı ise, daha önceki Fiesta’ların ön kısımlarında, ızgaranın, farların ve ön tamponun şeklini ve yapısını gizleyen siyah renkli korumaların bulunmasıydı.

Yeni fotoğraflanan iki Fiesta’nın ise ön yüzleri birbirlerinden biraz farklı. Birinin ön tamponunda yanlara doğru bazı açıklıklar bulunuyor. Bunların ne için olduğunu bilmek elbette biraz zor ancak ihtimaller arasında hava kanalı ya da opsiyonel sis farları da bulunuyor. Ford’un güncellenen ızgarası da bu iki otomobilde yerini alıyor.

Fiesta, boyut olarak pek bir değişime uğramayacak ancak 2018’de çıkacak bu yeni modeli ile iç mekanda ve teknolojik imkanlarda çığır atlayacak. Son zamanlarda otomobil alıcıları, küçük otomobillerde daha fazla opsiyon imkanına sahip olmayı istiyorlar; Ford da bunu anlayışla karşılayarak kör nokta uyarı sistemi gibi genelde üst sınıfa hitap eden donanımlarla karşımıza çıkacak.

Fotoğraf kaynağı: www.autoblog.com

Hasan Türkiş

Özyeğin Üniversitesi Endüstri Mühendisliği öğrencisiyim. Kendimi bildiğimde bir 504 ile başlayan otomobil tutkum çocukluğumun erken yaşlarında bir E30 ile aşka dönüştü. Şimdi ise bir E36 ile birlikteyim; bu ailenin kapısını bana açmasından ötürü şanslı hissediyorum.

İlgili Makaleler

2 Yorum

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu