Haberler

Audi Q2 Türkiye fiyatları açıklandı




Yeni Audi Q2 fiyat listesi belli oldu. Audi Q2 fiyatı 138.664 TL’den başlıyor. Yeni Q2 sadece 1.4 TFSI motor ve S tronic şanzıman birlikteliği ile alınabiliyor.

Audi, Nissan Juke’nin öncülük ettiği b segmenti SUV pazarında yer alacak premium SUV modeli Q2’yi ülkemizde satışa sunuyor.

Yeni Q2 fiyatlarını açıklayan Audi, Mini Countryman ile b SUV pazarında premium kategorisinde mücadele verecek. Ülkemizde ilk olarak sadece 150 hp güç üreten 1.4 TFSI benzinli motor ve  S tronic şanzıman seçeneği ile birlikte satışa çıkan yeni Audi Q2 fiyatı 138.664 TL’den başlıyor. Dynamic, Sport ve Design olmak üzere üç farklı donanım seviyesiyle sunulan yeni Audi Q2 fiyatı Sport ve Design seviyelerinde 142.347 TL olarak belirlenmiş. Şimdilik sadece 1.4 TFSI seçeneğine sahip olan Audi Q2’nin, ilerleyen dönemde 1.0 TFSI 116 hp S tronic  ve 1.6 TDI 116 hp S tronic seçenekleri ile sunulması bekleniyor.

Yeni Audi Q2 fiyatlarının açıklanması ile daha önceleri 145 bin TL’den sunulan Audi Q3’ün satış fiyatının yüzde 10’a tekabul eden ÖTV artışına paralel olarak 160 bin TL sınırına yaklaşması beklenirken kampanyalara rağmen 172 bin TL’ye yükselmesi dikkat çekiyor.

Necati Erdoğan

Otomobiller vazgeçilmezim. Her zaman söylerim, otomobillerin olduğu bir odaya kapatsalar yeme ve içme harici başka şeye ihtiyaç duymam. Otopark.com ile tanıştığım günden beri müptelasıyım. Türkçe öğretmeniyim. Bu camiaya katkıda bulunmaktan onur duyuyorum.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu