Haberler

Audi’nin oyuncakları kozlarını paylaşıyor




Youtube hayatımıza girdiğinden beri neredeyse her gün birbirinden farklı videolar izleyip dururken bazılarımız oyun, bazılarımız müzik, bazılarımız ise otomobil ve motosiklet videolarıyla vakit geçiriyoruz.

Konu otomobiller oldu mu o kadar çok video var ki… İşte bunlardan birisi daha geçtiğimiz günlerde Youtube’da yayınlanmaya başladı. Paylaşılan videoda 5.2 lt V8 motora sahip Audi R8 ile uzaktan kumandalı R8 drag yarışında kozlarını paylaşırken, 67 metre süren yarışın galibini görmeniz için biraz sabretmeniz gerekiyor.

Yağışlı havada gerçekleşen yarışta kağıt üzerinde avantajlı görünen; 540 BG güç ve yine aynı değerde tork üreten R8 ile R8 RC’nin performansı gerçekten merak uyandırırken, tüm set ekibinin çocuklar gibi eğlendiği bu videoyla sizleri baş başa bırakıyoruz.

Burak Yavuz

1985 Ankara doğumluyum. Fırat Üniversitesi Otomotiv Öğretmenliği mezunuyum.Şuan bir hava yolu şirketinde uçak yapısal teknisyeni olarak çalışıyorum. 6-7 yaşımdan beri arabalarla iç içeyim. 1992 yılından bu yana biriktirdiğim, otomobil dergilerinden oluşan geniş bir koleksiyonum var. Videolarını ve haberlerini beğenerek takip ettiğim otopark.com ailesine :"Nasıl yardımcı olabilirim?" düşüncesiyle katıldım. Kimi zaman mutluluğumuza kimi zaman da hüznümüze ortak olan otomobillerin, A noktasından B noktasına gitmeye yarayan vasıtalar olmadığını gösteren OTOPARK.com ailesinin bir ferdi olmaktan dolayı çok mutluyum.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu