FeaturedHaberler

Ken Block ile hızlandırılmış Londra turu




Top Gear izleyenlerin hatırlayacağı üzere Hoonicorn Mustang asıl üçlünün ardından kurulan yeni ekibin hazırladığı özel bir Gymkhana videosunun baş rolündeydi. Fakat İngiltere’de yarattığı tartışmalar nedeni ile baş rol oyuncusunun performansının büyük çoğunluğu programda yayınlanmamıştı. Fakat şanslıyız ki BBC bu güzel ve heyecan dolu sahneler içeren videonun boşa gitmemesi gerektiğini düşünmüş olacak ki özel olarak hazırlanan bu videonun geri kalanını Youtube hesabı üzerinden paylaştı.

Video Ken Block ve Hoonicorn Mustang’ın helikopter ile Londra limanına görkemli bir iniş yapması ile başlıyor ve şehri sise boğarken bir yandan da izleyiciyi hızlandırılmış bir Londra turuna çıkarıyor.

Utku Ulaş Tekin

Dört yaşımdayken babamın aldığı benden bir kaç ay büyük olan 92 model Renault Spring ile başladı tüm bu macera. İnsanların kullandığı hareket eden nesnelerin keşfine başlıyordum. Yaşım ilerledikçe daha da artan bir heyecan oldu bu nesneler içimde. Sonradan bu nesnelerin aslında nesne olmadığını, sadece otomobil tutkunu olan insanlar tarafından görülebilen ruhları olduğunu keşfettim. Fakat sıkıntı bu ruhları görebilen diğer insanları bulmaktı. Arayışın son bulduğu durak ise Otopark.com oldu.

İlgili Makaleler

3 Yorum

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu