Haberler

Hızlı ve Öfkeli 8’den fragman öncesi sürpriz video!




Hızlı ve Öfkeli serisinin son filmi Hızlı ve Öfkeli 8’in ilk tanıtımının yayınlanmasına sayılı günler kaldı. 11 Aralık’ta yayınlanacak ilk fragman öncesi film ekibi, hayranlarını geçmişe götürecek bir video hazırladı.

Aksiyon ve sınır tanımayan otomobiller anlamında çıtasını hep en tepeye konumlandıran Hızlı ve Öfkeli serisi, 2,5 dakikalık kısa videoda bunun ne kadar çılgınca olabileceğini gözler önüne seriyor. Otoparktan düşen otomobiller, otomobilleri paramparça eden devasa demir top gibi aksiyon unsurları seyirciyi heyecanlandırırken; Küba, İzlanda, Cleveland, Ohio, New York ve Manhattan gibi çekim mekanları ekibin neredeyse dünyanın tamamını dolaştığının bir göstergesi.

2013’te trajik bir şekilde hayatını kaybeden Paul Walker’ın Tokyo Drift’ten sonra seride yer almayacağı ikinci film olan Hızlı ve Öfkeli 8, efsaneleşen serinin finali için hazırlanan üçlemenin ilk filmi olacak. Başrollerini Vin Diesel, Dwayne Johnson, Jason Statham, Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Ludacris, Charlize Theron, Eva Mendes, Lucas Black ve Kurt Russell’in paylaştığı, F. Gary Gray’in yönetmenlik koltuğunda oturduğu film 14 Nisan’da tüm dünyada aynı anda vizyona girecek.

 

Batuhan Karalar

Otomobiller içimde bitmek tükenmek bilmeyen bir tutku cevheri. Bu cevher, OTOPARK.COM ailesine katılmam ile beraber açığa çıktı. Yazdıkça daha çok şey öğreniyorum ve bu da otomobiller ile olan bağımı daha da kuvvetlendiriyor.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu