FeaturedHaberler

Hızlı ve Öfkeli 8’in ilk tanıtımı yayınlandı!




Geçtiğimiz günlerde yayınlanan kısa tanıtım videoları ile seyirciyi heyecanlandıran Hızlı ve Öfkeli 8‘in ilk uzun tanıtımı yayınlandı.

15. yılını geride bırakan seri şuana kadar 7 film ile bu alanda kırılması zor bir rekora imza attı. Serinin 8. filmi olan The Fate of the Furious (Öfkenin Kaderi) ise Hızlı ve Öfkeli serisine bambaşka bir boyut kazandırıyor.

Paul Walker‘ın ani ölümünden sonraki ilk film olan Öfkenin Kaderi, serinin 3 filmlik final aşamasının ilk filmi olacak. Vin Diesel, Dwayne Johnson, Jason Statham, Michelle Rodriguez, Ludacris, Tyrese Gibson, Nathalie Emmanuel ve Kurt Russell ile yola devam eden filmin kötü karakteri ise ilk defa bir kadın: Charlize Theron! Serinin sekizinci filminin ilk tanıtımından anladığımız kadarıyla Dominic Toretto (Vin Diesel) bu sefer kötü tarafa geçiyor ve ekibinin hayatını riske atıyor.

Ana çekim mekanları olarak İzlanda, Küba, Atlanta ve New York seçilen filmin yönetmenlik koltuğunda daha önce İtalyan İşi‘ni de çeken F. Gary Gray oturuyor. Bakalım efsane serinin sondan üçüncü filmi, Furious 7‘nin elde ettiği başarının üzerine çıkabilecek mi?

Batuhan Karalar

Otomobiller içimde bitmek tükenmek bilmeyen bir tutku cevheri. Bu cevher, OTOPARK.COM ailesine katılmam ile beraber açığa çıktı. Yazdıkça daha çok şey öğreniyorum ve bu da otomobiller ile olan bağımı daha da kuvvetlendiriyor.

İlgili Makaleler

7 Yorum

  1. “Ailene sırtını dönemezsin, onlar dönseler bile.”
    – Dominic Torretto (Furious 6)

    Bu yaptığı hiç hoşuma gitmese de mutlaka geçerli bir nedeni vardır. Heyecanla bekliyorum.

  2. Yine berbat bir film olmuş izlemeden belli oluyor. Bu seri tokyo driftten sonra bitmişti ne diye uzatıyorlar anlamıyorum.

  3. Nerde o ilk fimlerdeki araba sahneleri, nerde şimdi ki araba sahneleri… Bu seri benim için biteli çok oldu çünkü ”araba” konuları ilk 4 filmde vardı.Hatta 3.Şimdi ise bakıyorum sadece aksiyon,patlama ,zıplama.Hızlı ve Öfkeli böyle olmamalıydı.Ben Hızlı ve Öfkeli sayesinde araba kültürü kazanmıştım.Üzücü..

    1. Kesinlikle,1. filmin tadı hala damağımda ve 3
      Git gide sadece aksiyona çevirdiler şimdi ise hikayede de saçmalayacaklar galiba

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu