Haberler

Opel Corsa, Mokka X ve Adam 2019’da yenilenecek




Opel, en çok satan modellerini 2019’da güncelleyecek.

Insıgnia Grand Sport‘u piyasaya sunarak farklı ürün gamlarında ataklar yapmayı planladığını ortaya koyan Opel, önümüzdeki birkaç yıla odaklanmış durumda.

Değişimden nasibini alacak ilk üç model Corsa, Mokka X ve Adam olarak belirtiliyor. Bu üçlüden ilk yenilenecek olan ise Küçük SUV Mokka X. 2019’da Almanya’nın Eisenach adlı şehrinde yer alan Opel fabrikasında tamamen yeni bir versiyonuyla değişecek olan modelde, güncel versiyona göre daha güçlü motorlar yer alması bekleniyor.

Mokka X’i elden geçirdikten sonra Opel, Corsa ve Adam için kolları sıvayacak. Bu iki model ise İspanya’nın Zaragoza kentinde yer alan fabrikada üretilecek ve muhtemelen daha güncel özelliklerle motorlara kavuşacak.

Opel Üretimden Sorumlu Başkan Yardımcısı Philip R. Kienle “Değiştirilen tahsisatlar üretimi önemli ölçüde daha verimli hale getirecek ve buna bağlı olarak binek otomobillerin bir üretim alanına odaklanması, geleceğe doğru önemli adımlar atmamız konusunda bizi daha istekli hale getiriyor.” dedi.

Haberimize konu olan üç model şüphesiz ki Opel’in en popüler modelleri. Elbette ilk güncellemeleri bu üç modelin alması kadar doğal bir şey olamaz. Şimdiye kadar 670 bin Mokka ve Mokka X, 63 bin Corsa ve 225 bin Adam satıldı.

Şunu belirtmeden geçmeyelim; Opel Insignia Grand Sport, 2017 yılının mart ayında gerçekleştirilecek olan Cenevre Otomobil Fuarı’nda resmen tanıtılacak ve akabinde daha ateşli versiyonu olan OPC gündeme gelecek.

Kaynak: Opel

Necati Erdoğan

Otomobiller vazgeçilmezim. Her zaman söylerim, otomobillerin olduğu bir odaya kapatsalar yeme ve içme harici başka şeye ihtiyaç duymam. Otopark.com ile tanıştığım günden beri müptelasıyım. Türkçe öğretmeniyim. Bu camiaya katkıda bulunmaktan onur duyuyorum.

İlgili Makaleler

Bir Yorum

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu