Haberler

Skoda Yeti yenileniyor




Skoda’nın crossover sınıfındaki küçük temsilcisi Yeti, 2018 yılında yepyeni haliyle otomobil tutkunlarının karşısına çıkacak.

Mevcut tasarımı ve teknik özelikleriyle rakiplerinin oldukça gerisinde olan Yeti, Skoda’nın ürün gamından kaldırılmak yerine rakibi Peugeot 3008’in yaptığı gibi baştan aşağı değişecek ve 2. nesil olarak piyasaya sürülecek.

Skoda’dan yapılan açıklamalara göre yeni Skoda Yeti, tasarım olarak da ağabeyi Skoda Kodiaq’a benzeyecek. Küçük bir Kodiaq olarak ortaya çıkacak olan yeni Yeti, boyut olarak Volkswagen Tiguan ve Seat Ateca ile benzer boyutlara sahip olacak.

Yeni Skoda Yeti, MQB platformunda üretilecek ve Volkswagen Grubu’nun kullandığı güncel motor seçenekleri ile satışa sunulacak.

Yeni Skoda Yeti’nin tanıtımı, 2017 yılının sonunda Frankfurt Otomobil Fuarı’nda yapılacak. Satışı ise 2018’in ilk çeyreğinde gerçekleşecek.

Kaynak: tr.motor1.com

Emrullah TEKGÖZ

1994'te doğdum. Atılım Üniversitesi İşletme (İngilizce) okumaktayım. Otomobil tutkum hayatımda her zaman büyük yeri olan AE101'in efsanevi mekanik tınısıyla başladı, E46 320i ve E39 540i ile bu tutku yerini aşka bıraktı. Bu aşk atmosferik Avensis 3 FL ile devam etmekte.

İlgili Makaleler

7 Yorum

  1. Bozmuslar guzelim yetiyi resmen tiguanin skoda versiyonlu on izgaralarla satmayi dusunuyor vw bozmuslar tek kelimeyle axxx axx 1.6 dizel getirmeye devam etselerdi yeti ucardi da neyse

  2. Volkswagen ile Skoda ortaklıklarını çok ileri noktalara taşıdı. Günümüzde Skoda’nın VW’den hiçbir farkı kalmadı. Çünkü bu model bildiğin Tiguan. Yeni modeli Tiguan’dan ayıran en büyük fark sadece logoları olacak onun dışında herşeyi aynı olacak gibi duruyor

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu