Haberler

Kamuflajlı Nissan Qashqai objektiflerden kaçamadı!




2013 sonunda tanıtılan ikinci jenerasyon Nissan Qashqai, aradan geçen yaklaşık 3 yılın sonunda makyaj operasyonu geçirecek gibi görünüyor. İspanya’da kameralara yakalanan kamuflajlı prototip, şehrin ağır abisinin ciddi bir yenilik geçireceğini işaret ediyor.

“Şehrin patronu” estetik ameliyata giriyor!

Test edilen aracın ilk bakışta ön ve arka yüzleri kamuflaj ile saklandığı göze çarpıyor. Bununla beraber yeniden tasarlanan yan aynalar ve jant da kamuflajdan nasibini almış görünüyor. Normalde yapılan makyaj operasyonlarında yan aynalarda değişiklik göremeyiz, fakat Japon markanın crossover modelinin yan aynalarında sürpriz gizlemesi olası ihtimal.

Nissan Qashqai’nin iç mekanında test sürücüsünün yanı sıra ön ve arka koltuklarda birer test kuklası bulunuyor. Bu da iç mekan boyutlarında değişiklik olabileceğinin bir göstergesi olabilir.

Qashqai ve Nappa deri koltuk mu?

Casus fotoğrafları, aracın camları film ile kaplı olduğu için iç mekandaki yenilikleri gösterme konusunda sınırlı kalıyor. Ancak 2016 Cenevre Otomobil Fuarında tanıtılan Premium Concept adlı konsept versiyon çalışmasında bulunan Nappa deri koltuk opsiyonunun gelmesine kesin gözüyle bakılıyor. Ayrıca 19 inç boyutunda yeni bir jant opsiyonu da en üst paket ile beraber kullanıcılara sunulabilir.

2018 model Nissan Qashqai’nin ne zaman tanıtılacağı konusunda farklı bilgiler var. Makyajlı Qashqai’nin Eylül ayında Frankfurt Otomobil Fuarında tanıtılması bekleniyor, fakat Nissan elini çabuk tutup Mart ayında düzenlenecek Cenevre Otomobil Fuarında Avrupa versiyonunun tanıtımını gerçekleştirebilir.

 

Batuhan Karalar

Otomobiller içimde bitmek tükenmek bilmeyen bir tutku cevheri. Bu cevher, OTOPARK.COM ailesine katılmam ile beraber açığa çıktı. Yazdıkça daha çok şey öğreniyorum ve bu da otomobiller ile olan bağımı daha da kuvvetlendiriyor.

İlgili Makaleler

6 Yorum

  1. Bu arabanın ciddi bir yalıtım çalışmasına ihtiyacı var. Böyle güzel bir arabanın bu kadar kötü yalıtıma sahip olması gerçekten insanı şaşırtıyor.

  2. Tam f/p arabası ,istanbulda çok uzun dönem agresif kullanım ve trafikle 6.7lt sakinde 40kmde 3.8,i bile gördüm .Herşeyiylede bu fiyat seviyesinde bmw merc audi dahil buözellklerde rakibi yok.

  3. Araç tasarım itibari ile abisi XTrail e biraz daha benzetilmiş.Yani keskin hatlardan daha yumuşak hatlara geçmiş.Şuan ki tasarımından daha olgun ve heybetli olacağını söyleyebilirim.Yeni jant tasarımları da mevcut bir ihtimal.Üzerleri bantlanmış şekilde fotolarda.

  4. Nissan Qashqai 10 yıldır sınıfının lideridir. Qashqai’nin rakipleri karşısındaki en büyük avantajı sorunsuzluğu, makul fiyat seviyesi, 2.el değeri ve piyasasıdır. Qashqai aradan geçen yıllar içinde yüzü çok eskidi. Qashqai de makyajlı X-Trail’e benzer tasarım hatlarına sahip olacak. Nissan bu sefer Qashqai’yi izolasyon bakımdan iyileştirir. Nissan Qashqai sadece Türkiye’nin değil Avrupa’nın da en çok satan SUV’u dur

    1. Burak bey sözlerinize aynen katılıyorum. İlaveten Qashqai Türkiye’nin ve Avrupa’nın en çok satan SUV’udur. Qashqai 2006 yılında lanse edildiğinden beri Nissan’ın Avrupa’da ve Türkiye’de en çok ses getiren modeli oldu. Nissan Qashqai 10 yılın lideridir Qashqai; sorunsuzluğu, 2.el değeri ve piyasasıyla rakiplerinin önündedir. Qashqai’nin ses yalıtımı ve izolasyonun iyileştirilmesi gerekiyor

  5. Makyaj Nissan Qashqai yaramış gibi görünüyor. Güncel kasadan daha güzel bir görünüme ve iç mekana kavuşmuş. Umarım ses yalıtımı ve izolasyonu da iğleştirilmiştir. Qashqai eskisine nazaran daha premium bir görünüme sahiphttp://www.yenimodelarabalar.com/2018-nissan-makyajli-qashqai-ozellikleri-aciklandi-fiyat-listesi-27241.html

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu