Haberler

BMW 4 Serisi makyajlandı




BMW, 3 Serisi’nden sonra 4 Serisi’ni de makyajlandığını duyurdu.

Geleneksel makyaj operasyonu 4 Serisi ‘nde de devam ediyor

Ön tamponuyla makyajın başladığı otomobilde Xenon farlar yerine Full-LED farlara bırakırken, LED sis farları da standart donanımda kendine yer bulmuş.

Far tasarımlarını değiştirmeyen BMW, 3 serisinde yaptığı gibi gündüz farlarında dairesel formdan uzaklaşarak keskin köşeli bir formu benimsemiş.

Arka farlarda yine tasarımsal anlamda bir fark bulunmazken, LED farlarla birlikte aydınlatma tasarımı değişerek daha göz alıcı bir hale gelmiş.

Renk sıkalasına “Sunset Orange” adında turuncu ve “Snapper Rocks Blue” adında mavi renkler eklenen 4 Serisi; Advantage, Sport Line, Luxury ve M Sport paketleriyle alınabilecek.

Daha kaliteli iç mekan

Krom parçaların ve parlak piano black kaplamanın ilk bakışta dikkat çektiği iç mekanda, çift dikişli detaylar otomobilin kalite algısını arttırıyor.

Opsiyonel olan “Navigation System Professional” sistemiyle ve daha geniş bir ekranla alınabilecek olan 4 Serisi’nin multimedya sistemi de daha kullanışlı hale gelmiş.

Özel olarak düzenleyebilecek bir gösterge paneliyle de alınabilecek olan 4 Serisi, teknolojik ve görsel anlamdaki gelişmeler sonucunda elini güçlendirmiş olacak.

Farklı motor seçenekleri ve daha sportif süspansiyon

4 Serisi Coupe ve 4 Serisi Gran Coupe modellerinde daha ser süspansiyonlara yer vereceğini belirten BMW, konforun baltalanmayacağını ifade ediyor.

M Sport ve adaptif süspansiyonları da sertleştiren Almanlar, 430i/430d modellerine kadar isteyen tüm müşterilerine yüksek performanslı lastik seçeneği sunacak.

Hatırlanacağı üzere 4 Serisi; 184 BG- 326 BG’ e arasında güç üreten benzinli motorlara ve 190 BG-313 BG güç aralığında dizel motorlara sahipti. Makyajla birlikte benzinli motorlarda herhangi bir değişiklik olmazken dizel motorlara ise 150 BG güç üreten 418d katılmış.

M4 bildiğimiz gibi

Kardeşleri gibi görsel değişikliklerden nasibini alan M4’de daha ateşli gözüken Full LED farlara kavuşmuş.

Standart olarak 425 BG güç üreten M4’te otomobili 444 BG’e çıkartan “Competition” paketin makyajlı modelde de opsiyon listesinde bulunacağı belirtiliyor.

Burak Yavuz

1985 Ankara doğumluyum. Fırat Üniversitesi Otomotiv Öğretmenliği mezunuyum.Şuan bir hava yolu şirketinde uçak yapısal teknisyeni olarak çalışıyorum. 6-7 yaşımdan beri arabalarla iç içeyim. 1992 yılından bu yana biriktirdiğim, otomobil dergilerinden oluşan geniş bir koleksiyonum var. Videolarını ve haberlerini beğenerek takip ettiğim otopark.com ailesine :"Nasıl yardımcı olabilirim?" düşüncesiyle katıldım. Kimi zaman mutluluğumuza kimi zaman da hüznümüze ortak olan otomobillerin, A noktasından B noktasına gitmeye yarayan vasıtalar olmadığını gösteren OTOPARK.com ailesinin bir ferdi olmaktan dolayı çok mutluyum.

İlgili Makaleler

Bir Yorum

  1. BMW’lerde standart modellerin sportiflikten çok uzak. Çok sıradan tampon tasarımı var üstüne birde küçük böbrek ızgara eklenince Audi ve Mercedes’in yanında çok sönük kalıyor. BMW bu açığını makyajlı modelleriyle kapatmayı başarıyor

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu