Haberler

Makyajlı Dacia Dokker ve Lodgy görücüye çıktı




Renault grubunun bir parçası olan Dacia, Duster ve Sandero’yu makyajladıktan sonra diğer modelleri Dokker ve Lodgy’nin de makyajlı versiyonlarını tanıttı. Yeni Dokker ve Lodgy, Dacia’nın klasik makyaj felsefesini birebir taşıyor.

En ciddi yenilik, direksiyon simidi!

Yenilenen Dokker ve Lodgy’nin dış tasarımında değişen tek şey ön ızgara oldu. Tıpkı Duster’da olduğu gibi dörtgen detaylar ile bezenmiş bir ızgara kullanmayı tercih eden Dacia, bu küçük detay dışında otomobillerinin görünümünde ekstra bir yeniliğe gitmemiş. Tabi opsiyon olarak seçilebilen 16 inçlik yeni beş kollu jant hariç!

Dokker ve Lodgy’nin makyaj detayları ise iç mekanda kendisini gösteriyor. Tasarımı tamamen yenilenen ve krom detaylar ile bezenen dört kollu direksiyon simidi güncellemedeki en büyük ayrıntı olarak dikkat çekiyor. Geri görüş kamerasının artık opsiyon listesinde yer aldığı modellerin Stepway versiyonunda kullanıcıları daha bol donanımlar karşılıyor. Sürücü kol dayama, tek dokunma ile cam açma fonksiyonu ve koltuk arkası portatif masalar bu yeniliklerden sadece birkaçı.

Yeni Dacia’lar Nisan ayında satışa sunulacak

Dacia bu iki model için Fransa’da ön sipariş almaya başladı. 2 motor seçeneği ile gelecek yeni Dokker’ın 1.2 SCe benzinli versiyonu 9650 Euro, 1.5 dCi dizel Stepway versiyonu ise 15850 Euro’dan satışa sunulacak. Yeni Lodgy ise 10150 – 16450 Euro arasında fiyatlar ile görücüye çıkacak.

Öte yandan Romanya merkezli markanın kompakt SUV modeli Duster’ın ikinci jenerasyonunu bu yılın ilk yarısında tanıtacağını belirtelim.

Batuhan Karalar

Otomobiller içimde bitmek tükenmek bilmeyen bir tutku cevheri. Bu cevher, OTOPARK.COM ailesine katılmam ile beraber açığa çıktı. Yazdıkça daha çok şey öğreniyorum ve bu da otomobiller ile olan bağımı daha da kuvvetlendiriyor.

İlgili Makaleler

11 Yorum

  1. Makyaj nerde ben göremedim direksiyon harici. Sadece kadınların anlayacağı dilde makyaj heralde :p

  2. Transit'in direksiyonunu alıp biraz üzerin de oynamışlar.

  3. Yeni Dacia'lar çok hoşuma gidiyor,dCİ'ları güzel de gidiyor az da yakıyor.Ucuz aile otomobili arayanlar için çok uygun arabalar.Düşünüldüğü kadar kötü arabalar da değil.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu