Haberler

Yeni nesil Renault Captur “katır” üzerinde göründü!




Renault’un mini SUV sınıfındaki güçlü temsilcisi Captur kabuk değiştirmeye hazırlanıyor. Erken üretim prototipleri yollara çıkan yeni Captur’un detayları haberimizde!

Altı yeni Captur, üstü Clio Sport Tourer!

Otomotiv terimlerinde katır adı verilen erken üretim prototipleri, genellikle otomobil altyapısını test etmek için kullanılıyor. Renault da yeni jenerasyon Captur’un altyapısını test etmek için Clio Sport Tourer modelini kullanmış. Bu da otomobilin üst yapısını göremesek de platform bazında radikal değişiklikler yaşanabileceğini gösteriyor.

2013 yılında bantlardan inmeye başlayan Captur’un tasarım ve donanım verilerini öğrenmek için henüz çok erken. Fakat Fransız üreticinin yeni marka çizgilerinden yola çıkarsak yeni Captur’un Kadjar ve Koleos benzeri bir tasarıma sahip olabileceğini söyleyebiliriz.

Yeni Renault Captur yakın zamanda tanıtılmayacak

İkinci jenerasyon Renault Captur her ne kadar test edilmeye başlansa bile yakın zamanda yollara çıkmayabilir. Gelişim sürecine yeni başlanan otomobilin 2018’in sonuna kadar yüzünü göstermesini beklemiyoruz.

Captur’un ülkemizde başarılı satış rakamlarına ulaştığı mini SUV segmentinde oldukça güçlü rakipleri var. Opel Mokka X, Toyota C-HR, Nissan Juke ve Peugeot 2008’in yanı sıra Opel Crossland X gibi yeni modeller de rekabete dahil olmak için sıra bekliyor. Fransız marka bakalım yeni Captur ile bu segmentteki satış başarısını pekiştirmeyi başaracak mı?

Batuhan Karalar

Otomobiller içimde bitmek tükenmek bilmeyen bir tutku cevheri. Bu cevher, OTOPARK.COM ailesine katılmam ile beraber açığa çıktı. Yazdıkça daha çok şey öğreniyorum ve bu da otomobiller ile olan bağımı daha da kuvvetlendiriyor.

İlgili Makaleler

2 Yorum

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu