FeaturedHaberler

İstanbul Motobike 2017: BMW Standı




Borusan Otomotiv 2017 Motosiklet sezonunu 23-26 Şubat tarihleri arasında gerçekleştirilecek Uluslararası “Motobike Istanbul” fuarı ile açarken BMW Motorrad’ın tüm modelleri, geniş Motorrad aksesuar yelpazesi ve sürücü donanımları göz kamaştıracak. 23 Şubat – 26 Şubat tarihleri arasında gerçekleşecek ‘’Uluslararası Motobike Istanbul’’ fuarında Borusan Otomotiv, motosiklet sezonunu açarken BMW Motorrad tüm modelleri, geniş sürücü donanımları ve aksesuarları ile 9. Salon’da yerini alıyor.
502 m2’lik alan ile daha da büyüyen standda bu sene, dinamik ve güçlü karakterinden ödün vermeden yenilenen R 1200 GS ön planda olacak.

Mart ayı itibariyle satışa sunulacak yeni R 1200 GS, yepyeni stil alternatifleri ile göz kamaştıracak.

BMW hangi modelleri getirdi?

Heritage segmentinde saf özgürlüğün yeni temsilcileri R nine T Pure ve R nine T Racer modelleri de fuar standında yerini alacak. Ayrıca, yenilen K 1600 GT ve S 1000 RR modelleri ile küçük segmentte bir çığır açacak G 310 R modelinin yanı sıra 16 farklı model de 2017 model yılı renkleri ile müşterilerin beğenisine sunuluyor olacak.

Mevcut model yelpazesi, geniş ürün gamına sahip BMW Motorrad sürücü donanımları ve Motorrad aksesuarlar ile müşterilerin ürünlerin denemesine olanak tanınırken, isteyen müşteriler de bu ürünleri fuarda satın alma imkanı bulacak.


BMW Motorrad’ ın global seyahat ve eğitim iş ortağı olan BMW Rider Academy, motosiklete yeni başlayanlar veya kendini geliştirmek isteyenler için hazırlanmış çeşitli seviyelerdeki eğitim programları, yurtiçi ve yurtdışında olmak üzere hazırlanmış geniş tur programları ile fuarda yerini alıyor olacak.


Geniş finansman seçenekleri ile müşterilere en iyi hizmeti sunmayı hedefleyen Borusan Otomotiv Premium ise kendileri için ayrılmış özel bölümde fuar boyunca hizmet verecek.

 

Faik Gökhan Gök

1994 Amasya doğumluyum. Kültür Üniversitesinde bilgisayar mühendisliği okuyorum. Otopark; senelerdir otomobil hakkında bilgi alırken, şimdi motosiklet hakkında yazabileceğim bir yer olduğu için mutluyum.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu