Haberler

Cristiano Ronaldo Bugatti Chiron’u test etti




Portekizli futbol yıldızı Cristiano Ronaldo hızlı ve lüks otomobillere yabancı değil. Real Madrid’in yıldız futbolcusu Ronaldo, onlarca Porsche, Bentley, Audi, BMW ve Ferrari’nin sahibi. Bu otomobillerin arasına Euro 2016’nın ardından bir de Bugatti Veyron eklendi.

Bugatti’den anlamlı istek

Ronaldo, geçtiğimiz günlerde Bugatti’nin davetiyle Chiron’un özel deneme sürüşüne katıldı. Bu davetten anlaşılacağı üzere Ronaldo ile Bugatti arasındaki ilişki epey güçlü. Marka, Chiron’u müşterilerine teslim etmeden önce bir şampiyona test ettirip onaylatmak istemiş gibi görünüyor.

Ronaldo’nun tercihi bir Chiron mu olacak ?

Ronaldo yaşadığı bu güzel anı takipçileriyle paylaşmayı ihmal etmedi.Geçtiğimiz yılın Aralık ayında 220 adet Chiron siparişi alan şirket, 2017 yılı içerisinde 65 süper otomobili teslim etmeyi planlıyor. 2.16 milyon dolar fiyat etiketine sahip olan Chiron, Ronaldo’nun bütçesini zorlayacak bir süper otomobil değil. Geçen yıl Real Madrid kulübünden 33 milyon dolar maaş alan Ronaldo, Nike ve diğer şirketlerle olan anlaşmalarından da yıllık 25 milyon dolar kazanıyor.

Abdullah YEŞİL

18 yaşındayım. Çanakkaleliyim, Tekirdağ'da yaşıyorum. Beykent Üniversitesi'nde İlk ve Acil Yardım bölümü öğrencisiyim. Bu aralar OTOPARK'a nihayet benim de katkım olduğu için mutluyum.

İlgili Makaleler

3 Yorum

  1. Chironu alması muhtemeldir.Dünyaca bilinen bir gerçek vardır ki o da ünlü futbolcuların araba seçimlerinin çok da mantığa yatkın olmadığıdır gerçi bende o kadar para kazansam büyük ihtimal nereye harcayağımı şaşar yine aynı hatayı tekrar tekrar yaparım.

  2. ' 33 milyon dolar maas aliyor ' cumlesini okuyunca bir enteresan geldi. Ne bileyim maas ve 33 milyon dolar kelimeleri pek bir kinayeli durmus 🙂
    Onun haricinde istese bedavaya bile verirler bu araci Ronaldo'ya.. Sonucta 2.16 milyon dolara bayagi bir etkili reklam satin almis oluyorlar.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu