Haberler

Aston Martin DB9 Volante’ye Kahn Design dokunuşu




İngiltere‘nin önemli modifiye firmalarından olan Kahn Design, özel olarak hazırladığı Aston Martin DB9 Volante ile sahne almayı bekliyor.

Aston Martin rüzgarı

National Geographic kanalındaki “Süper Araba Modifikasyonu” programından da hatırlayacağınız Kahn Design, DB9 modeliyle 2016 yılında Cenevre Otomobil Fuarı‘nın yıldızları arasındaydı.

Bu yıl da özel olarak hazırlanan Aston Martin DB9 Volante ile yine İsviçre’de boy gösterecek olan Kahn, otomobilin tasarımıyla alakalı ketum davranmıyor.

Geçtiğimiz yıl tanıtılan DB9‘un üstü açık bir kopyası gibi görünen otomobilde 510 BG güç ve 620 Nm tork değeri sunan 6.2 lt V12 motor yer alıyor.

Cenevre’de sürprizler olabilir

Kahn Design, fuarda yer alacak otomobillerin tamamını net olarak açıklamasa da gelen bilgiler; cabriolet DB9‘un yanında iki tane de coupe’nin yer alacağı ve en ucuzunun 300.000£ olacağı yönünde.

Burak Yavuz

1985 Ankara doğumluyum. Fırat Üniversitesi Otomotiv Öğretmenliği mezunuyum.Şuan bir hava yolu şirketinde uçak yapısal teknisyeni olarak çalışıyorum. 6-7 yaşımdan beri arabalarla iç içeyim. 1992 yılından bu yana biriktirdiğim, otomobil dergilerinden oluşan geniş bir koleksiyonum var. Videolarını ve haberlerini beğenerek takip ettiğim otopark.com ailesine :"Nasıl yardımcı olabilirim?" düşüncesiyle katıldım. Kimi zaman mutluluğumuza kimi zaman da hüznümüze ortak olan otomobillerin, A noktasından B noktasına gitmeye yarayan vasıtalar olmadığını gösteren OTOPARK.com ailesinin bir ferdi olmaktan dolayı çok mutluyum.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu