Haberler

Cadillac Oscar reklamlarının tamamını almak istiyor




Cadillac, reklamlarında belirli bir aracı öne çıkarmak yerine markasının modern, yenilikçi ve ileriyi düşünen karakterine vurgu yapıyor.

Geçtiğimiz Super Bowl’da Audi, Honda ve Hyundai markalarının yaptığı gibi Cadillac da bu yılki Oscar Akademi Ödülleri sırasında markası için pazara biraz olumlu, biraz da politik bir mesaj vermek istiyor.

https://youtu.be/xMD5KXYJq_w

Adweek’e göre, Cadillac, Oscar Akademi Ödülleri’nde dört reklam vermeyi planlıyor ancak şu an için 3 tanesi izlenebilir durumda. Diğer reklamlara bakarak daha yayımlanmamış olan reklamın, markanın ünlü geçmişini ve geleceğe daha iyimser bakmayı vurgulayacak gibi görünüyor.

https://youtu.be/Qfs1w-mcvns

Cadillac’dan XT3 olarak adlandırılan kompakt bir model beklentisi var. Şirket CEO’su Johan de Nysschen, yolda bir amiral gemisi olduğunu da söylüyor; belki lüks bir crossover görebiliriz.

 

 

Hakan Karagözgil

1972 doğumluyum. Bir firmada yazılım mühendisliği yapmaktayım. Arabalara ilgim her zaman olmuştur ve arabaları görsel olduğu kadar teknik tarafları ile birlikte incelemişimdir. Arabaların mühendislik detayları beni daha çok çekmiştir.

İlgili Makaleler

Bir Yorum

  1. Otomobil sitelerine bakıyorum da Cadillac ülkemizde çok haberi yapılmayan bir marka. Cadillac son yıllarda yakaladığı ivmeyle eski konumuna geri dönecek lüks otomobil markaları arasındaki yerini de yeniden alacaktır

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu