Dikkat ÇekenlerFeaturedHaberler

Yeni bir Trend doğuyor, Piaggio Group lansmanı




Doğan Holding iştiraki olan Trend Motosiklet Pazarlama A.Ş, 2017 Eurasia Moto Bike
Expo Istanbul Fuarı’na Piaggio Group markaları olan Piaggio, Vespa, Aprilia ve Moto Guzzi’nin yeni distribütörü olarak katılıyor.

Tüm bu markalar nihai müşterilerin farklı ihtiyaçlarını karşılayacak ürün gamına sahip.

Tanıtım toplantısı

Avrupa’nın 1, dünyanın en büyük 4. motosiklet üreticisi Piaggio Group’un Türkiye
yeni distribütörü olan Trend Motosiklet Pazarlama A.Ş. tanıtım toplantısını basın
ve cemiyet dünyasından davetlilerin de katıldığı bir geceyle Etiler
La Scarpetta’da gerçekleştirdi. Geceye ayrıca Doğan Holding yönetim kurulu başkanı Aydın Doğan, İtalya’nın İstanbul Başkonsolosu
Sn. Federica Ferrarica Bravo ve Ticari Ataşesi Sn. Maria Trinchieri katıldılar.

Gecede davetliler DJ Mert’in eşliğinde İtalyan şef Carlo Bernardi’nin hazırladığı İtalya’nın seçkin lezzetlerini tadarken, Piaggio Group’un dört yeni motosikletini inceleme fırsatı buldu.

Yeni distribütör Trend

Geceye katılan davetlilere kısa bir konuşma yapan Trend A.Ş. Genel Müdürü Ümit Karaarslan şunları söyledi, “Sektördeki büyüme planlarımız doğrultusunda motosiklet dünyasında trend yaratmayı başarmış efsanevi Piaggio, Vespa, Aprilia ve Moto Guzzi modellerinin yeraldığı Piaggio Group Türkiye Distribütörlüğü Doğan Grubu iştiraki olan ve yeni kurulan TREND A.Ş. ile bünyemize katılmıştır.


“Özellikle yeni Vespa modelleri ile marka tutkunlarının yaşamlarına keyif ve prestij katacağımıza eminim. Serdar Aral Bey’in 17 yıldır başarıyla yürüttüğü operasyonu müşteri memnuniyeti odaklı satış ve satış sonrası aktiviteler ile büyüteceğiz.”

“Avrupa’nın en popüler motosikletlerinden Vespa, tarzından ödün vermek istemeyenlerin vazgeçilmezi. Dünyada birçok kentte, turistik beldeleri bir Vespa ile gezmek tutku haline gelmişken, bu tutkuyu Türkiye’de de yaşamak mümkün olacak.”

Karaarslan, 2017 planlarını ise şu şekilde aktardı, “Trend A.Ş. olarak motosiklet tutkunlarının farklı ihtiyaçlarına uygun modeller sunmanın heyecanı ve mutluluğu içerisindeyiz. Bünyemizde bulunan tüm markalarımızın en güncel modellerini Türkiye çapındaki bütün satış noktalarımızda sunuyoruz.”

“Bu seneki büyüme planlarımızı hem yarış hem seyahat tarafında farklı modeller sunan Aprilia markası kadar, İtalyan tasarımının dünyadaki tartışmasız elçisi ve modası geçmeyen Vespa’nın yanında Cafe Racer akımının en çarpıcı temsilcisi olan Moto Guzzi’nin modelleri üzerine kurguluyoruz.”

“Aynı zamanda Piaggio ile scooter piyasasında artan ivmeyle büyümeye devam edeceğiz. Ayrıca Piaggio’nun ürün gamına 2016’da katılan Medley’in yüksek tekerli scooter segmentinde ciddi oranda ses getirmesini bekliyoruz. “.

Geceden fotoğraflar:

Faik Gökhan Gök

1994 Amasya doğumluyum. Kültür Üniversitesinde bilgisayar mühendisliği okuyorum. Otopark; senelerdir otomobil hakkında bilgi alırken, şimdi motosiklet hakkında yazabileceğim bir yer olduğu için mutluyum.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu