Haberler

Bentley, Tesla’ya meydan okuyor!




Bentley, EXP 12 Speed 6e concept model ile geleceğini temsil ediyor

Bu yılki Cenevre Otomobil Fuarı’nda Bentley bir sürpriz yaparak kar beyazı renkli tamamen elektrikli EXP 12 Speed ​​6e konsept otomobilini otomobil tutkunlarının beğenisine sundu.

Tesla’nın sportif otomobilleri lüks sınıfa girebiliyor olsa bile, Bentley ekstra lüks sınıf için elektrikli konsept arabasıyla Tesla’nın ulaşamayacağı yeni bir tanım yapmak istiyor. Bentley EXP 12 Speed 6e, bir elektrikli arabadan hayal ettiğinizden fazlasını sunuyor; limuzin araçlara özgü lüks ve zenginliği bu araçta görebiliyorsunuz.

Yan aynalar yerini kameralara bırakmış. Geçtiğimiz hafta tanıtılan Mercedes AMG GT Konsepti de aynalarını kamera ile değiştirmişti ve bu otomobil endüstrisinin bu yolda gittiğinin bir kanıtı olarak gözümüze çarpıyor.

EXP 12, göz kamaştırıcı bir lükse sahip. Deri detaylar ise insanı büyülüyor.

Bentley, araç ile ilgili performans ve teknik verileri açıklamadı.

Hakan Karagözgil

1972 doğumluyum. Bir firmada yazılım mühendisliği yapmaktayım. Arabalara ilgim her zaman olmuştur ve arabaları görsel olduğu kadar teknik tarafları ile birlikte incelemişimdir. Arabaların mühendislik detayları beni daha çok çekmiştir.

İlgili Makaleler

6 Yorum

  1. Harika görünüyor. Bentley yine klasını konuşturmuş adına, şanına, tarihine yakışan bir konsept yapmış. Konseptten çok bir başyapıt diyebiliriz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu