Haberler

Harley Davidson Street Rod




Harley-Davidson, aynı adı taşıyan 2005 sıvı soğutmalı modeli ile ilgisi olmayan en son modelleri Street Rod’u tamamladı ve yeni High Output Revolution 750cc motoru kullandı. 60º V-Twin sıvı soğutmalı motorunda maksimum gücünü 5750rpm’de ve maksimum torkunu da 4000rpm’de veren motosiklet, Street 750’ye göre %20 daha güçlü ve %10 daha torklu bir makine.


Street 750’ye çok benzeyen ama aslında da bir o kadar farklı bir motosiklet ortaya çıktı.
Harley, mevcut eğilimi koruyarak, Dark Model stilini yeni modeli karanlık ve huysuz görünmek için kullandı. Kroma yer verilmeyen modelde her şey siyah.


Ön ve arkada 17inç jantlar, önde 43mm ters çevrilmiş amortisötler ve arkadaki dış tarafta yer alan çift amortisörleri bulunan motosikletin koltuk yüksekliği 765 mm.
Gidon açısı 27 dereceye düşürülmüş motosiklet buna tüm şasinin birbiriyle mükemmel uyumu olarak cevap vermiş. Depo biraz daha ileriye alınmış ve sürücü pozisyonu da bu sayede öne çekilmiş.


Harley Davidson Baş Mühendisi Mathew Weber, “Şehir kullanımı için mükemmel bir şasi, keskin kullanım ve agresif bir görünüm istedik. Tutumu ve koltuk konumu, iskandil ayakları ve geniş gidon arasındaki ilişki, kontrolü tamamen sürücüye bırakıyor. Street Rod çok iyi görünüyor ve çizdiğimiz eskizlere çok yakın.” açıklamalarında bulundu.

İngiltere’de 6745£ satış fiyatına sahip modelin, ülkemizde satışları nasıl olacak?

Teknik Özellikler:

Motor: High Output Revolution X™
Motor hacmi: 749cc
Motor torku: 65Nm / 4000rpm

JANTLAR / LASTİKLER

Ön: 120/70R17
Arka: 160/60R17

Renk Seçenekleri

Charcoal Denim, Olive Gold, Vivid Black

 

Faik Gökhan Gök

1994 Amasya doğumluyum. Kültür Üniversitesinde bilgisayar mühendisliği okuyorum. Otopark; senelerdir otomobil hakkında bilgi alırken, şimdi motosiklet hakkında yazabileceğim bir yer olduğu için mutluyum.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu