FeaturedVLOG

TOSFED Şampiyonlar Şampiyonası | VLOG




Kurgu: Ali Eren Özcan

Geçtiğimiz sezon motorsporlarının farklı dallarında başarı gösteren sporcular, 17-18 Mart tarihlerinde İzmir Ülkü Park pistinde düzenlenen TOSFED Şampiyonlar Şampiyonası organizasyonunda kozlarını paylaştı.

CAN’ların Finalinde Kazanan Ayhancan Oldu

TOSFED Şampiyonlar Şampiyonası’nda bugün start alan 44 sporcu, İzmir Ülkü Park yarış pistinde Volkicar‘lar ile kıyasıya mücadele etti ve günün en hızlı ilk 16 ismi, saliselerle birbirinde ayrıldı.

18 Mart Pazar günü Petlas lastikleri kullanan Opel Corsa OPC’lerin direksiyonuna geçen Dağhan Ünlüdoğan, Emre Hasbay, Can Tolon, Buğra Banaz, Berkay Besler, Ali Türkkan, Fatih Ayhan, Orhan Avcıoğlu, Burak Başlık, Ayhancan Güven, Ahmet Burkay, Yağız Avcı, Ümitcan Özdemir, Ümit Ülkü, Deniz Denner ve Burak Çukurova eleme turları, çeyrek final ve yarı finalde nefes kesen mücadeleler sergilediler.

15 yıllık aradan sonra TOSFED tarafından Spor Toto, Opel Türkiye, Petlas, Atarlar Petrol, Redbull.com ve Power FM katkılarıyla düzenlenen organizasyonun finalinde Can Tolon ile Ayhancan Güven karşı karşıya geldi. 3 kalkış sonunda rakibine 2-1 üstünlük sağlayan Ayhancan GÜVEN 2016 Şampiyonlar Şampiyonu oldu.

Apexmasters drift pilotları ile Ukraynalı Red Bull sporcusu Alexander Grinchuk’un showlarının yanısıra, İskender Atakan, Serdar Bostancı, Volkan Işık, Cem Hakko, Serkan Yazıcı, Ömer Tolon ve Ahmet Tarhan gibi şampiyon sporcuların da piste çıktığı organizasyonda, Ayhancan toplam değeri 200 bin TL’ye yaklaşan ödüllerin de sahibi oldu.

1 yıllığına Opel!

Opel‘den 1 yıllığına günlük kullanım için otomobil ile 2017 yılı içerisinde Red Bull davetlisi olarak Formula 1 veya WRC yarışı seyahati kazanan Güven, ayrıca TOSFED sponsorluğunda Avrupa’da kendi klasmanında bir yarışa katılma ve öncesinde de test hakkını elde etti.

Can Tangüner

"If God had meant for us to walk, why did he give us feet that fit car pedals?" - Sir Stirling Moss

İlgili Makaleler

4 Yorum

  1. Videonun sonunda gelen ses.. Buğra Akpınar? 🙂

    On numara etkinlik olmuş çekimler kurgu muhabbet vs. Keşke diğer videolar da bu kadar hızlı gelse..

  2. Son sahneyi öyle bir yapmışlar ki ekran başında en son Memati Baş öldüğünde bu kadar etkilendim.

  3. bedirhan. demiş ki:

    Son sahneyi öyle bir yapmışlar ki ekran başında en son Memati Baş öldüğünde bu kadar etkilendim.Hepsini görüntüle…

    Güzel günlerdi , şimdi taklitleri türedi . Keşke eski kadrosuyla tekrar başlasa …

    Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu