Haberler

NYIAS 2017: Subaru büyük oynuyor! Subaru Ascent




Subaru Ascent SUV, 2017 New York Uluslararası Otomobil Fuarı’nda duyuruldu.

 

Subaru, 2014’ten sonra yavaş bir şekilde satılan Tribeca’dan sonra bu büyüklükte bir araç çıkarmamıştı. 2018’de üretimi beklenen Ascent, Chevrolet Tahoe’den daha uzun bir dingil mesafesine sahip ve 3 sıralı koltuk ile 7 yolcu kapasiteli olacaktır.

Subaru, ahşap ile kaplanmış konsol ile ayrılmış arkada iki sıra koltuk kullanmış.

Subaru’nun 2011 yılındaki 266.989 olan satışları geçen yıl itibariyle 615.132’ye yükseldi.

Hakan Karagözgil

1972 doğumluyum. Bir firmada yazılım mühendisliği yapmaktayım. Arabalara ilgim her zaman olmuştur ve arabaları görsel olduğu kadar teknik tarafları ile birlikte incelemişimdir. Arabaların mühendislik detayları beni daha çok çekmiştir.

İlgili Makaleler

9 Yorum

  1. Japonların otomobillerini Amerikan pazarı için ürettiği zaten malum eğer multimedya donanım olayını Subaru kotarırsa bence çok hoş bir SUV olmuş ülkemizde de görmek isterim. Şuan gördüğüm tek eksi şu o yan aynalar yakışmayacak derece küçük olmuş sadece onu sevmedim mümkün olsa kesin değiştirirdim. Birde şu sınıfta ben amerikada olsam CADİLLAC GMC LİNCOLN varken bunların yüzüne bile bakmak çok daha pahalılar orası ayrı

  2. Aracın adı size de bir yerlerden tanıdık gelmedi mi? Accent’in ismini değiştirmiş Ascent koymuşlar. Şahsen ben Amerika’da yaşasaydım Cadillac, GMC, Lincoln varken Subaru’nun yüzüne bakmazdım. Tamam güzel bir SUV fakat asla bir Cadillac, GMC, Lincoln olamaz

  3. Ruhsuz otomobil furyasından nefret ediyorum honda CRV Qashqai Kia Tucson Vw yeni mercedesler ve bu subaru gibi nicelde çok ruhta yok olan otomobilleri sevmiyorum. Mesela Subaru forester ne kadar sıkıntısı olsa da hatalarıyla severim ama su araçlara ısınamıyorum.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu