Haberler

BMW, AMG’nin 50. yılında Mercedes’i kutluyor!




Geçtiğimiz yıl Mercedes, ezeli rakibi BMW’nin 100. yılı adına ironik bir video hazırlamıştı. Sonu biraz alaycı biten bu klibin ardından BMW’den geç de olsa bir cevap geldi. Hem de AMG’nin kuruluşunun 50. yıl dönümünde!

BMW, Mercedes’ten intikamını donut ile aldı!

https://www.instagram.com/p/BCpITfPzcOr/

1 yıl önce Instagram’da paylaşılan videoda BMW’nin Mercedes’ten 30 yaş genç olduğu belirtilmiş ve aradaki sürenin sıkıcı olabileceğine vurgu yapılmıştı. Alman markanın M performans birimi, geçtiğimiz günlerde Nürburgring’de benzer bir kutlamaya imza attı. Pistte bulunan gösteri bölgesini kaplayan Bavyeralı marka, “Siz kek ısmarladınız, biz donut yaptık.” sloganıyla AMG’yi tebrik etti. Bu kutlama mesajının yanında bulunan donut çizen M4 görseli ise işleri acımasızlaştırmış.

İşin aslına bakarsanız iki marka da rekabet anlamında tatlı bir telaşa girmiş durumda. AMG, Ring’deki 50. yıl kutlamalarında GT3 Edition 50 adında çok özel bir modelini tanıttı. BMW ise birkaç gün içerisinde İtalya’da düzenleyeceği tanıtımda duyuracağı 8 ve M8 konseptleri ile rakibine yanıt verecek. 

Batuhan Karalar

Otomobiller içimde bitmek tükenmek bilmeyen bir tutku cevheri. Bu cevher, OTOPARK.COM ailesine katılmam ile beraber açığa çıktı. Yazdıkça daha çok şey öğreniyorum ve bu da otomobiller ile olan bağımı daha da kuvvetlendiriyor.

İlgili Makaleler

7 Yorum

  1. Mercedes neresi! BMW neresi! Biri otomobilin mucidi, diğeri ise onun çakması. Bir söz vardır “kendin süreceksen BMW, arka koltukta oturacaksan Mercedes..” Mercedes her zaman BMW’nin yanında ağır abidir Mercedes’in lüks ve prestiji ne Audi de nede BMW’de yoktur

      1. Benzinle çalışan içten yanmalı motora sahip ilk otomobili Karl Benz 1885'de yaptı. Başka soru?

        1. Mercedes’in yanında BMW ve Audi daha çocuktur. Mercedes’in tarihi yeter BMW ve Audi’ye..

          Yıldıza Rütbe Sorulmaz..!

  2. glasius demiş ki:

    Benzinle çalışan içten yanmalı motora sahip ilk otomobili Karl Benz 1885'de yaptı. Başka soru?Hepsini görüntüle…

    Yoo daha önce yapanlar vardı ama tam olmadı patent almadılar o sıra Mercedes yaptı ilk o yaptı diye geçiyor resmiyette

  3. Mercedes’in yanında BMW ve Audi daha çocuktur. Mercedes’in tarihi yeter BMW ve Audi’ye..

    Yıldıza Rütbe Sorulmaz..!

  4. "Mercedes’in BMW’den 30 yaş genç olduğu belirtilmiş ve aradaki sürenin sıkıcı olabileceğine vurgu yapılmıştı." Yanlış yazılmış, genç olan BMW.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu