FeaturedHaberler

Körfez’de 8 Yarış Bir Arada




2017 Türkiye Pist Şampiyonası, kısa adı KOSDER olan Kocaeli Otomobil Sporları Kulübü organizasyonu ile TOSFED Körfez Yarış Pisti’nde start alıyor…

Sezonun ilk rekabeti olma özelliğini taşıyan hafta sonunda, takımlar ve pilotların ilk puanlarını hanelerine yazdırabilmek için kıyasıya mücadele edeceği haftasonu, 13 Mayıs Cumartesi günü, saat 09:00’dan itibaren idari ve teknik kontrol ile başlayarak resmi antrenmanlar, sıralama turları ve Opel Corsa OPC Cup ile BOM Akademi Kupası 1. yarışları ile devam edecek.

14 Mayıs Pazar günü 11:15’te Super Grup ve 12:15’te Maxi Grup ilk yarışları, 13:45’te 12 Catheram’ın mücadele edeceği BOM Akademi Kupası ikinci yarışı gerçekleştirilecek. Saat 14.30’ta Super Grup ikinci yarışı, 15:15’te Opel Corsa OPC Cup ikinci yarışı ve 16:15’te ise Maxi Grup ikinci yarışlarının ardından sezonun ilk ayağı tamamlanmış olacak. Hafta sonu koşulacak olan bu 8 yarış sonunda ödül töreni ise saat 17:00’de düzenlenecek.

sinan

1986 doğumluyum, makine mühendisiyim. Körfez olsun İstanbul Park olsun her fırsatta pist günlerine katılmaya çalışıyorum. Bir nevi 'track junky'im :) 2010-2013 Türkiye Ralli Şampiyonası'nda sınıf 3 klasmanında co-pilotluk yaptım. Prokart şampiyonasında yarıştım. Motoru olan her şeye ilgi duyuyorum. Ayrıca gerçek bir Alfa Romeo ve OTOPARK tutkunuyum!

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu