Haberler

Ünlü sporcu Nicky Hayden hayatını kaybetti!




MotoGP’nin dünya şampiyonu pilotu Nicky Hayden, İtalya’da geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybetti!

MotoGP şampiyonu Nicky Hayden hayatını kaybetti!

35 yaşındaki Hayden, geçtiğimiz Çarşamba günü İtalya’da bisiklet sürerken bir otomobile çarpmıştı. Kafasında ve göğsünde ciddi travmalar bulunan pilottan gelen ilk haberler beyninde ciddi hasarların bulunduğu ve koma halinde olduğu şeklindeydi. Cesena’daki hastaneden bugün yapılan açıklamada Nicky Hayden’in hayatını kaybettiği açıklandı.

Hayden, 2003 ve 2016 yılları arasında toplam 217 MotoGP yarışına katıldı ve 2006 yılında Repsol Honda ile dünya şampiyonu oldu. Honda’da geçirdiği 6 sezonda toplam 25 kez podyuma çıkan Hayden, 2009’da Ducati’nin yolunu tuttu. Ducati’de başarısız 5 sezon geçiren Amerikalı pilot, geçtiğimiz yıl Superbike’a transfer oldu ve MotoGP’de de iki yarışa katıldı.

İtalya’daki son Superbike yarışında 12. sırada finiş gören Hayden, şampiyonada 40 puanla 13. sırada yer alıyordu.

Batuhan Karalar

Otomobiller içimde bitmek tükenmek bilmeyen bir tutku cevheri. Bu cevher, OTOPARK.COM ailesine katılmam ile beraber açığa çıktı. Yazdıkça daha çok şey öğreniyorum ve bu da otomobiller ile olan bağımı daha da kuvvetlendiriyor.

İlgili Makaleler

4 Yorum

  1. Cem4 demiş ki:

    adamın inancını bilmediğimize göre Allah rahmet eylesin demekten bir zarar gelir miHepsini görüntüle…

    O, inanmayanların da Rabbidir. Allah rahmetini inananların da inanmayanların da üzerine kuşatmıştır. Rahmet, yani bağışlanma tüm kullar için dilenen, dilenmesi gereken bir şeydir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu