Dikkat ÇekenlerFeaturedHaberlerVideolarVLOG

Sinan’la Motosiklete Başlamak | Kapalı Alan Motosiklet Eğitimi | Bölüm 2




Motosiklete Başlamak ? Motosiklet Eğitimi ( Yamaha Riding Academy ) ? Motosiklet ekipmanı nasıl seçilmeli ?  gibi sorularınıza cevap bulabileceğiniz, Motorcu Muhabbeti’ni de yer yer görebileceğiniz bu serimizde; Otopark.com ailesinden Sinan Koç Motosiklete başlıyor. İkinci bölüm olan Yamaha Riding Academy ‘de Kapalı Alan Motosiklet Eğitimi ile karşınızdayız. Ekipmanlarını seçen Sinan, eğitim almak için Yamaha Riding Akademi ‘ye gitti. Bu videoda Motosiklet Eğitiminin neden gerekli olduğunu, ne tür bir kurumdan eğitim almanız gerektiğini, bir otomobil kullanıcısı gözünden görebilirsiniz. Serinin devamı olan Motosiklet Seçimi ve diğer videolar için takipte kalınız. Sırada motor seçimi var !!

Lütfen, videoyu izledikten sonra BEĞEN tuşuna basarak kitlemizi büyütmemize destek olun! Videolarımıza YORUM yaptığınız her öneriyi, eleştiriyi ve bilgilendirmeyi dikkate alıyoruz!

Aytek Akakça

1992 İstanbul doğumluyum. Elektrik mühendisiyim. Çocukluğumdan beri babam sayesinde başlayan 2 teker ilgim, üniversite yıllarımda Altın Elbiseli Adam adlı YouTube kanalı sayesinde ilk motorumu almamla zirveye ulaşmış durumda. Motor ve bisiklet sporlarını yakından takip etmekteyim. Tam bir doğa aşığıyım. Şuan ise ilk başta severek takip ettiğim Otopark ailesinde haber çevirmenliği yapmakta ve bilgim dahilinde motosiklet incelemelerine yardım etmekteyim.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu