FeaturedHaberler

Subaru BRZ nihayet STI logosuna kavuşuyor!




Kamuflajın altındaki STI logosunu fark etmek zor değil!

İki yıllık testlerin ve söylentilerin sonunda fotoğraflara bakılırsa BRZ STI, ya da en kötü ihtimalle STI tarafından modifiye edilmiş bir BRZ geliyor. Fotoğraflardaki prototip, kocaman bir arka kanada, yeni jantlara ve agresif bir gövde kitine sahip. Eklenen kanat hariç tasarımı pek değişmeyen arka tarafta en önemli detay ise kamuflajın altından sırıtan STI logosu!

BRZ STI’ın farkı yürüyen aksamda olacak

Önceden edinilen bilgiler ışığında bu otomobilin performans anlamında standart modelden çok da farklı olmayacağını biliyoruz. Yine de motor standarttan biraz daha güçlü olacaktır (tahminler 230 HP civarında), ancak esas değişiklikler otomobilin süspansiyonlarında, frenlerinde ve aerodinamik yapısında olacak.

Ne zaman geleceği meçhul

Subaru’nun BRZ STI’ı ne zaman tanıtacağı bilinmiyor. Japon üretici 2015’te “birkaç yıl içinde” daha performanslı bir modelin gelebileceğini belirtmiş ve ardından BRZ STI konseptini gün yüzüne çıkarmıştı. Fotoğraflara bakılırsa bu “birkaç yıl” yavaş yavaş dolmak üzere, ancak BRZ sahibi olmak isteyenler için 205 HP üreten 2.0-litrelik motoruyla standart versiyon şimdilik hala tek seçenek.

Kaynak: motor1.com

Can Tangüner

"If God had meant for us to walk, why did he give us feet that fit car pedals?" - Sir Stirling Moss

İlgili Makaleler

Bir Yorum

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu