Haberler

Chevrolet Corvette ZR1 ‘i LeMans’da mı gösterecek?




Automobile dergisinin haberine göre Corvette ZR1 beklediğimizden daha erken tanıtılabilir. Dergi, otomobilin önümüzdeki hafta düzenlenecek 24 Saat LeMans yarışında tanıtılabileceğini belirtiyor. Yeni ZR1’in bugüne kadar üretilmiş en güçlü ve piste en uygun Corvette olacak. Bu iddianın ışığında otomobilin LeMans’da tanıtılması oldukça manidar olacak.

Corvette ZR1 üzeri brandalı olarak bir uçakta görüntülendi

Şimdilik otomobil ile ilgili resmi hiçbir şey yok, ancak Automobile okurlarından biri dergiye üzeri örtülü halde duran bir Corvette fotoğrafı göndermiş. Otomobil bir Boeing 747’de görüntülenmiş ve uçuştaki tek otomobil bu.

“Chevrolet neden bu zahmete girsin ki?”

Böyle bir fotoğraf tek başına pek bir anlam ifade etmiyor ancak Automobile dergisinin konuyla ilgili yorumu oldukça anlamlı. “Eğer otomobil LeMans’ta gün yüzüne çıkmayacaksa, Chevrolet neden bir gecede tek bir otomobili bir yerden bir yere sevk etmeye çalışıyor olsun?”

Chevrolet henüz yeni ZR1 hakkında pek konuşmuyor, ancak dedikodulara göre otomobil 700 HP’den fazla güç üreten bir twin-turbo LT5 V8 motora sahip olacak.

Kaynak: Carscoops, Automotive Magazine

Can Tangüner

"If God had meant for us to walk, why did he give us feet that fit car pedals?" - Sir Stirling Moss

İlgili Makaleler

4 Yorum

  1. Yanlış değilsem bu egzoz çok fazla ses çıkardığı için geçici olarak takılmıştı mühendis ekibi tarafından. Çünkü stok haliyle Ring'e çıkışına müsade edilmiyordu.

  2. alfhonso demiş ki:

    amerikanları sevmiyorumcular gelmemiş daha hayret :pHepsini görüntüle…

    ZR1'i sevmeyen olmaz diye tahmin ediyorum.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu