FeaturedHaberler

Mercedes E Serisi Cabrio Almanya’da satışa sunuldu




Mercedes-Benz, E Serisi Cabrio ‘yu anavatanında piyasaya sürerek yeni E ailesini tamamlamış oldu. Otomobilin bir de 25. Yıl özel serisi tanıtıldı.

E Serisi Cabrio 55.000 Euro’dan başlıyor

Otomobilin baz versiyonunun Almanya fiyatı 54,230 Euro. Bu meblağ karşılığında opsiyonsuz bir E200 Cabrio satın alabiliyorsunuz. E200 Cabrio, 2 litrelik motoruyla 181 HP güç ve 300 Nm tork üretiyor. Eylül ayında showroom’lara gelecek diğer E Cabrio modelleri ise E300, E400 4MATIC, E220d ve E350d 4MATIC versiyonları.

Geniş ekranlı kokpiti, gelişmiş sürüş destek sistemleri, akıllı telefon entegrasyonu, kablosuz şarj imkanı ve Air Body Control havalı süspansiyon sistemi otomobilin öne çıkan özelliklerinden yalnızca birkaçı.

Müşteriler otomobilin kumaş tentesi için dört farklı renk seçeneğine sahip: Koyu kahverengi, koyu mavi, kırmızı ya da siyah. Bunun yanında AirScarf isimli boyun ısıtma sistemi de opsiyonel olarak sunuluyor.

E Cabrio 25 yıldır yollarda

Üstü açık E Serisi’nin 25. yılını kutlamak için Mercedes-Benz bir de 25th Anniversary Edition modelini piyasaya sürüyor. Özel model kırmızı ya da gümüş gövde rengi, kırmızı kumaş tente ve 20 inçlik hafif alaşım jantlarla alınabiliyor.

İç mekanda macchiato beji Designo Nappa deri döşeme, Magic Vision Control, AirScarf ve AirCap donanımları standart sunuluyor. Ayrıca bu versiyona özel “25th Anniversary” logoları da iç mekanda dikkat çeken bir diğer ayrıntı.

Can Tangüner

"If God had meant for us to walk, why did he give us feet that fit car pedals?" - Sir Stirling Moss

İlgili Makaleler

4 Yorum

  1. Cabrio deyince aklıma Mercedes ve Audi geliyor. İkisi de çok güzel arabalar üretiyor. E cabrio'da çok güzel olmuş. Alabilene hayırlı olsun.

  2. O da bir şey mi ?
    TR'de o paraya 1.6 TDI Highline DSG Passat alıyorsun 7.000 euro da cebinde kalıyor

  3. Param olsa tam benlik eğer kaputta yıldızlı versiyonu varsa onu alırım.Üstünü açıp birde taverna açtım mı,tamam.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu