FeaturedHaberler

Richard Hammond geçirdiği kaza ile korkuttu!




Top Gear’ın eski sunucularından Richard Hammond, İsviçre’de ciddi bir kazaya karıştı. Ölüm tehlikesi ile karşı karşıya gelen Hammond’un sağlık durumu nasıl?

Richard Hammond’un kullandığı Rimac küle döndü!

Çekimleri St. Gallen’de süren The Grand Tour’da 2 milyon sterlin değerindeki Rimac Supercar’ı kullanan Hammond, çekimler sırasında kaza geçirdi. Hammond tek başına dışarı çıktıktan kısa süre sonra otomobil alev topuna döndü ve yanarak kül oldu. Hemen ambulans helikopter ile hastaneye kaldırılan 47 yaşındaki sunucunun ayağının kırıldığı öğrenildi.

Olayın hemen ardından Grand Tour’un bir diğer sunucusu olan Jeremy Clarkson sosyal medyadan bir açıklama yaptı. “Bu şimdiye kadar gördüğüm en korkutucu ve şiddetli kazaydı. Bu inanılmaz, ama neyse ki Richard iyi görünüyor.” sözleriyle kazayı duyuran Clarkson, paylaştığı fotoğraf ile kazanın ciddiyetini gözler önüne serdi. Fotoğrafta görünen Rimac, iskeleti dışında tamamen yanmıştı.

https://www.youtube.com/watch?v=oOQL7hyFXtc

 

Batuhan Karalar

Otomobiller içimde bitmek tükenmek bilmeyen bir tutku cevheri. Bu cevher, OTOPARK.COM ailesine katılmam ile beraber açığa çıktı. Yazdıkça daha çok şey öğreniyorum ve bu da otomobiller ile olan bağımı daha da kuvvetlendiriyor.

İlgili Makaleler

3 Yorum

  1. Hammond daha önce de roket motorlu1000 beygir gücünde bı arabayla kaza yapmış ölümden dönmüştü İngiliz reyizz seviyoruz dikkat et

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu