Dikkat ÇekenlerFeaturedİlk SürüşVideolarVLOG

Sinan’la Motosiklete Başlamak | Trafiğe Çözüm ? | İlk Motovlog | Bölüm 4




Motosiklete Başlamak ? Motovlog Tricity ? Motosiklet Trafiğe Çözüm mü ? Motosiklet Ekipman Seçimi ? gibi sorularınıza yanıt bulabileceğiniz, yer yer Motorcu Muhabbeti’ni de görebileceğiniz serimizin bu bölümünde Sinan İlk defa bir otomobil sever gözüyle motosiklet kullanıp, avantajlarını, dezavantajlarını, tehlikeli olup olmadığını ve İstanbul trafiğine alternatif olup olmayacağını, artı ve eksi yönleriyle değerlendiriyor. Serinin devamı için lütfen bu videoyu beğenmeyi, paylaşmayı ve yorum yapmayı unutmayın!

Sinan’ın Ekipmanları

KASK

Suomy Halo Gladiator : https://goo.gl/p03Glj

MONT

Clover İnterceptor Turing Mont : https://goo.gl/WWhHSD

ELDİVEN

Clover KV-2 Deri Eldiven : https://goo.gl/4lUAAV

PANTOLON

Clover Jeans SYS-3 Kevlar Kot Pantolon : https://goo.gl/n58UdD

Lütfen, videoyu izledikten sonra BEĞEN tuşuna basarak kitlemizi büyütmemize destek olun! Videolarımıza YORUM yaptığınız her öneriyi, eleştiriyi ve bilgilendirmeyi dikkate alıyoruz!

Aytek Akakça

1992 İstanbul doğumluyum. Elektrik mühendisiyim. Çocukluğumdan beri babam sayesinde başlayan 2 teker ilgim, üniversite yıllarımda Altın Elbiseli Adam adlı YouTube kanalı sayesinde ilk motorumu almamla zirveye ulaşmış durumda. Motor ve bisiklet sporlarını yakından takip etmekteyim. Tam bir doğa aşığıyım. Şuan ise ilk başta severek takip ettiğim Otopark ailesinde haber çevirmenliği yapmakta ve bilgim dahilinde motosiklet incelemelerine yardım etmekteyim.

İlgili Makaleler

3 Yorum

  1. Trafikte açık şekilde araç kullanmanın en büyük sıkıntısı yoğun egzoz dumanına maruz kalınması. Bu sebeple ara yollardan kullanmak daha iyi oluyor.
    Motorsiklet az yakıyor ama saldığı karbonmonoksit, hidrokarbon gibi gazlar maalesef çevreye bir otomobilden daha fazla zarar veriyor.

  2. Hayırlı uğurlu olsun,Allah kaza bela vermesin, bundan sonra yine bir scooter gerekecektir. Şu an trafiği okumak adına doğru seçim tricity fakat vitesliden önce yine bir klasik scooter öneririm..

  3. Bizi de sonunda motora başlatacaksın Sinan bey. Boğazın rengine gelince; ışığın geldiği açı ile alakalı sanırım; açı değişince beyaz ışığın içindeki renk tayfında hangi araya denk geliyorsa o rengi veriyor diye biliyorum. kolay gelsin.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu