FeaturedHaberler

Trafik Terörü




Trafikte seyir halinde ilerlerken motosikleti sıkıştıran araçtaki sürücü ve yanındaki kişi tarafından dövülmeye çalışılan motosiklet sürücüsü kendini biber gazı ile savundu.

Motosiklet sürücüsünün de araçtakilere küfür ettiği duyulan videoda çevredeki insanların ayırmaya çalışması pek işe yaramadı.

Kask kamerası

Kaskına kamera takan motosiklet sürücülerinin çoğu bu sıralarda motovlog adı altında düşüncelerini ve yaşadıklarını paylaşıyor. Bu görüntü de onlardan biri.

Videodaki magandaları paylaşıyoruz ki, insanlar nasıl davranılmaması gerektiğini görsün. Gereksiz küfürden ve kavgadan trafikte ve her yerde kaçınalım.

Faik Gökhan Gök

1994 Amasya doğumluyum. Kültür Üniversitesinde bilgisayar mühendisliği okuyorum. Otopark; senelerdir otomobil hakkında bilgi alırken, şimdi motosiklet hakkında yazabileceğim bir yer olduğu için mutluyum.

İlgili Makaleler

10 Yorum

  1. Motorsikletli delikanlı hem tahrik edicek, hem küfür edicek. Kimse kusura bakmasın dayağı hak etmiş.

    Videonun başından sonuna kadar kendisi tahrik ediyor, CIVIC’deki saldırgan şahıslar şerit değiştirirken motorlu şahıs şağa geçebilir ama bilerek geçmiyor.

    1. Sen araban varken sağ şeritte araba varken geçebiliyormusun bekliycek o da motorun geçmesini bu kadar

    2. aynı hareketi kamyona yapsın onu sıkıştırsın yüreği varsa bu serserilerin. Motorsikletin Trafikte Hak olarak Kamyondan Farkı Yoktur! Şunu o kafanıza sokun artık

    3. İki tarafta birbirinden haksız. Evet motorcu sağ şeride geçebilirdi ufak bir hareketine bakar, evet civic motosikletin geçmesini bekleyebilirdi muhtemelen 3 saniyesini falan alırdı. Neden böyle saçma bir konu yüzünden şiddet uygulandı biliyo musun? Senin gibi şiddeti çözüm yolu olarak gören “zihniyet” yüzünden. Senin gibi kendini dünyanın merkezinde gören “katıksız salatalıklar” yüzünden de her gün benzeri olaylarla karşılaşıp ulan yaşanmaz bu ülkede diyoruz.

  2. Motorsikletli kişiyi masum ya da mazlum görmesem de trafikte çatılacak en kötü arabalardan birine çatmış yani ne diyim Dip Basık CİVİC daha ötesi yay kesik Beyaz Şahin zaten…

    1. be cahil adam motor kendine ait olan şeritte gidiyo araçlı onun şeridine giriyo öğren kuralları

  3. Hondacılar kendi kendine nasıl olsa 2 kişiyiz motorcuyu hertürlü döveriz diye düşünmüşler. Yarın öbürgün orda burda anlatırlar motorcuyu şöyle dövdük yok böyle dövdük diye. Yinede çok şükür motorcu abi kendini koruyabilmiş. Genellikle hem motorculara hemde kadın şoförlere saygı gostermıyolar

  4. motorcu sonuna kadar haksız sonunda aradığını bulmuş arkadaşın kanalına bakarsanız zaten tartışma kavga küfür dolu onlarca video var kendisi istediği gibi gazlayıp makas atıp eğlenirken başkasında gördüğü en ufak kural ihlalinde ana avrat küfür etmeye başlıyor ayrıca madem adama söve söve sağa çekip delikanlılık yapıyorsun adam gibi kavga et gelen adamlara biber gazı sıkıp küfür etmeye devam ediyor kesinlikle hak etmiş

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu