FeaturedHaberler

Volkswagen yeni Polo ‘yu parça parça göstermeye devam ediyor!




Güncel Polo hayatımıza gireli sekiz sene oldu ve yeni Polo ‘nun tanıtılması için bundan güzel bir zaman yok. Volkswagen de tam olarak bunu yapacak, ancak şimdilik tek amaçları bizi merakta tutmak!

Altıncı jenerasyon Polo’nun resmi tanıtımı Cuma günü düzenlenecek. tanıtımdan önce Volkswagen yeni bir görsel yayınladı. Tabi Volkswagen’in hevesini kursağında bırakmamak için önceden sızan fotoğrafları çoktan unuttuk bile!

Yeni Polo ‘nun tasarımı “risksiz”

Elimizdeki ilk ve tek “resmi” kamuflajsız fotoğrafta gördüğümüz kadarıyla otomobilin çizgileri yeni jenerasyon için güncellenmiş. Ancak otomobilin, güncel Polo’dan büyük oranda farklılaşmadığını söylemek mümkün. Güncel versiyonun yakaladığı başarı göz önünde bulundurulduğunda bu hareketin fazlasıyla mantıklı olduğu düşünülebilir.

1975’ten bu yana 14 milyon Polo’cu!

Alman otomotiv devi, yeni Polo’nun “daha büyük, daha ferah ve daha konforlu” olacağını belirtiyor. Yeni model, Volkswagen’in tüm ileri teknoloji sistemlerine ve teknolojik oyuncaklara sahip olacak, ancak Polo’yu 1975’ten beri 14 milyon kullanıcıya ulaştıran geleneklere de sadık kalacak.

VW tasarım şefi Klaus Bischoff, “Bu otomobil hem sınıfının yaratıcısı niteliğinde, hem de sınıfında tamamen yeni bir model” diyor. “Bu otomobil, onu daha sportif, temiz ve kendine has hale getiren bir tasarıma sahip.”

Yeni Polo, 16 Haziran günü Berlin’de Avrupa saatiyle sabah 11’de tanıtılacak.

Can Tangüner

"If God had meant for us to walk, why did he give us feet that fit car pedals?" - Sir Stirling Moss

İlgili Makaleler

4 Yorum

  1. Volkswagen de herşey değişiyor ama şu tasarım bir türlü değişmiyor malesef. Sen koskoca Volkswagensin yıllardır Polo’ya doğru dürüst bir tane elle tutulur tasarım yapamıyor musun? Bir Atlas, Arteon’a bakıyorum bir de Polo’ya bakıyorum bu iki modeldeki tasarımın onda birini bile Polo da göremiyorum rezalet

  2. Volkswagen’in tasarımları iyice tencit pilavı oldu. Volkswagen’in tasarımları iyice kabak tadı verdi sıkmaya başladı. Güncel Polo ile arasında bir fark göremedim. Gördüğüm tek fark güncel Polo’nun makyajlısı olmuş gibi görüyorum. Volkswagen de Toyota gibi tasarım özürlü olan bir marka fakat Volkswagen Atlas, Arteon gibi yeni modelleriyle bu kilişeyi yıkmaya çalışıyor. Volkswagen de Toyota da Mazda dan tasarım olarak gitsinde birşeyler öğrensiler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu