FeaturedHaberler

2018 Renault Megane RS’in tasarımı sızdırıldı!




Yeni Renault Megane RS’in tanıtımına 2 aydan kısa bir süre kala sızıntılar yansımaya devam ediyor. Sızdırılan bir dizi patent görüntüsü, merakla beklenen otomobilin tüm detaylarını ortaya koyuyor!

Renault Megane RS beklenildiği gibi agresif!

Casus fotoğraflarla benzer bir görüntü ortaya koyan yeni Megane RS, kardeşi Megane GT’ye göre daha agresif bir görüntüye sahip. Ön kısımdaki büyük hava delikleri daha da genişlerken, arka bölümde ise dikey kanatlara sahip difüzörün ortasına trapezoid egzoz ucu konumlandırılmış. Aracın iç mekanı ile ilgili ise ne yazık ki herhangi bir görsel bulunmuyor.

Patent görüntülerinde yeni Megane RS’in motoru ile ilgili herhangi bir bilgiye yer verilmemiş. Elimizdeki verilere göre otomobilde, Alpine A110’da da kullanılan 1.8 litrelik motorun bulunması bekleniyor. 249 beygir güç üreten bu motorun yanı sıra bir de 2.0 litre hacminde ve 300 beygir gücünde yeni bir üniteden söz ediliyor. 4Control sistemiyle donatılacak model, Sport ve Cup adında iki farklı şasi seçeneğine sahip olacak.

Son olarak yeni Renault Megane RS’in 12 Eylül tarihinde Frankfurt’ta düzenlenecek bir lansman ile tamamen tanıtılacağını belirtelim.

Batuhan Karalar

Otomobiller içimde bitmek tükenmek bilmeyen bir tutku cevheri. Bu cevher, OTOPARK.COM ailesine katılmam ile beraber açığa çıktı. Yazdıkça daha çok şey öğreniyorum ve bu da otomobiller ile olan bağımı daha da kuvvetlendiriyor.

İlgili Makaleler

2 Yorum

  1. Gel ulan vicdansız. Önden çekerinle Nurburgring’i yanlayarak rekor kırmak için tekrar gel.

  2. Benki bir reno severim bu kez beğenmedim açıkçası. Megane 3 rs ten sonra bu tasarımdaki güzelliği ne kadar yukarı taşıyabilirlerki diyordum ama düşündüğüm gibi taşıyamamışlar. Ön tampon bir nebze olsada zaten standartı sportif duran bir araca bence daha güzel bir tasarım sunulabilirdi. o arka difüzörün tasarımı nedir öyle aksesuarcıdan alınma uydurma parçalara benziyor. fk2 typer da da aynı saçma difüzör yapısı vardı ama yenisinde düzeltilmiş. Umarım bu fotolar gerçek değildir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu