FeaturedHaberler

Aziz Yıldırım motosiklet sürücüsü ile tartıştı!




Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, aracını trafikte tartıştığı motosiklet sürücüsünün üzerine kırdı. Motosiklet sürücüsüne ağır hakaretlerde bulunan Yıldırım’ın ve korumalarının tartışma anları kask kamerasına yansıdı.

Üsküdar Kuşbakışı Caddesi üzerinde motosikletiyle seyir halinde giden Engin Ergan, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım’ın aniden sinyal vermeden önüne kırmasıyla panik yaşadı. Yıldırım’ın kullandığı araca yaklaşan Ergan, Aziz Yıldırım’a sinyal vermesi gerektiğini söyledi. Ergan’ın tepki gösterdiği Yıldırım ilk önce, aracının camını açarak küfür etmeye başladı. Aziz Yıldırım ardından kullandığı otomobilini motosikletlinin üzerine kırarak aracını durdurdu. Yıldırım daha sonra Ergan’a “Sinyalinin a…. Ne sinyali lan. Arabalar önümde görmüyorsun. Arabalar önüme giriyor sen sinyalden bahsediyorsun” dedi. Bu sırada arkadaki bir otomobilden inen Aziz Yıldırım’ın korumaları devreye girdi. Korumalar Ergan’a sert bir şekilde bağırarak, ” Biz gideceğiz ondan sonra çıkacaksın buradan” dediler. Ardından Aziz Yıldırım aracıyla yoluna devam etti.

“HAYATIMI RİSKE ATIYORSUN” DEYİNCE SERT BİR TEPKİ GÖRDÜM

Tüm bu yaşanalar sonrası motosiklet sürücüsü Engin Ergan, yaşadıklarını anlattı. Ergan, “İşe giderken bir araç sinyal vermeden yola girdi. ‘Neden sinyal vermiyorsun, benim hayatımı riske atıyorsun’ dedim. Açıklama bekledim kendisinden, sert bir tepki gördüm. Korumaları tarafından tehdit edildim. Yol hakkının kendilerinde olduğunu onlar gittikten sonra devam edebileceğimi söylediler. Hem hayatımı riske attılar hem de beni tehdit ettiler. Benim korkuyla dolaşmama neden oldular” dedi. Trafikteki araç sürücülerine de seslenen Ergan, “Motorcu arkadaşlara dikkat etsinler. Sinyal çok önemli. Şoförlerinin hangi yola gideceğini bilemem. Sinyal vermeleri gerekiyor. Ben de ona göre tedbirimi alayım. Bizim hayatımızı kimsenin riske atmaya hakkı yok” dedi. Motosiklet sürücüsü Ergan, hukuki yollara başvuracağını da belirtti.

Öte yandan tüm bu yaşananlar Ergan’ın kask kamerasına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde Yıldırım sinyal vermeden yola giriyor. Motosiklet sürücüsü sinyal vermediği için tepki gösteriyor. Bunun üzerine Aziz Yıldırım, aracının camını açarak küfür ediyor. Ardından Yıldırım, aracını motosikletlinin üzerine kırarak aracını durduruyor. Aracının kapısını çana Yıldırım, bağırmaya devam ediyor. Bu sırada arkadaki bir otomobilden inen Yıldırım’ın korumaları, şahsa bağırmaya başlıyor. Ardından Yıldırım aracıyla ayrılıyor.

Kaynak: Haberturk

Faik Gökhan Gök

1994 Amasya doğumluyum. Kültür Üniversitesinde bilgisayar mühendisliği okuyorum. Otopark; senelerdir otomobil hakkında bilgi alırken, şimdi motosiklet hakkında yazabileceğim bir yer olduğu için mutluyum.

İlgili Makaleler

17 Yorum

  1. bunları yatırıp …. çok guzel muamele cekceksin. Bide arkasından kuçularını dolaştırıyor.

  2. yaptığı magandalığı saymazsak, Aziz Yıldırım HAKLI. Önce gelip ne sinyal vermiyon lan deyip sonra tamam abi tamam abi diyen motorcuyu savunmam ben. Alayı böyle motorcuların. Önce sövüp sonra r çekerler.

  3. Koca bir camianın başkanısın örnek teşkil edecek davranışlar sergilemen gerekirken hem trafikde kurallara uyma hemde magandalık tasla herşeyden önce insan olmak lazım o olmayınca diger sıfatların bir işe yaramadıgının göstergesi bu video motoru kullanan kendisi olsa ne yapardı acaba

  4. Bu haberi aziz yıldırımın kavgası degilde beyefendiligi olarak okumak ve videodada “dalgınlıgıma gelmiş kusura bakma vs.” gibi hem yaşına hemde bulundugu makama yakışan bir tepki verseydi bizde kınamak yerine gurur duysaydık

  5. kamera kaydını olaydan iki dakika öncesinden seyretsek anlıcaz kim haklı niye olayı komple göstermiyo motorlu ardadaş acaba aslında kendisindemi kabahat

  6. Motorcunun dedesi şanssız bedeviymiş galiba. 20 milyonluk İstanbulda atarlandığı kişi Aziz Yıldırım.

  7. Motosikletli arkadaşlar kusura bakmasın ama motosiklet sürücüsünün yaptığı çok saçma. Bir sinyal ver l.. kelimesi bence güzel olmamış. Karşısında normal bir kişi olsa emin olun olmadık hakaretler edecekti.

    1. nasıl bir mantık? bir tane cinsiyetinin erkek olduğunu idda eden insan evladı peşindeki iki kuçusunu salar mı birisinin üstüne? Trafikte sırf motorcular için değil, otomobiller otomobillere bile sinyalsiz çat çut kırıyor üzerilerine. Motorcunun uzerıne kırarsan o adam ÖLÜR. Çoluğunuz çocuğunuz motor kullanır ve aynısı başına gelirse bu yazdıklarınız için kendinizi asarsınız..

  8. Aziz Yıldırım haklı. Adamın önünde trafikte araçlar var motorsikletçi kardeş sinyalden bahsediyor. Adam sinyal yakar, yakmaz kime ne? Sana mı düştü sorgulamak. Trafikte o kadar araç varken arkadaş onca araç arasından Aziz Yıldırım’ın aracına denk geliyor

      1. Karaaslan adam olmayı senden öğrenecek değiliz. Sen gidip önce kendin adam olmayı öğreneceksin. Adam haklı beyler Aziz Yıldırım’a haksızlık etmeyin. Adam sinyal yakar kime ne sizi hiç ilgilendirmez. Karaaslan benim adamlığımı sorgulamak sana mı düştü sen gitte önce kendin adam ol! Ayrıca trafikte kaç kişi sinyal yakıyorda konuşuyorsunuz burada ahkam kesiyorsunuz avanaklar

        1. kader bir gün karşılaştırır belki.. senin çocuğun inşallah motora biner ve önüne birisi sinyalsiz kırar. Sonra sen oğlunu veya kızını ararsın nerede diye saatlerce. O anı yaşa sonra buraya ERKEK gibi yaz tekrar. Büyük konuşma hayatında ve hayatında yüzünü görmediğin ne olduğunu bilmediğin insanlara klavyeden ERKEKLİK yapma.

          1. Cem lafına sözlerine dikkat et. O diyenin başına gelir sen meraketme. Burada sizden iyi klavye erkekliği yapan mı var? Beni kendinizle karıştırmayın! Kimin ne olduğunu biliyorsunuz ancak böyle atıp, tutuyorsunuz ancak klavye erkekliği yapıyorsunuz başka da birşey bildiğiniz yok zaten

            1. Etmiyorum arkadaşım. Klavye değil real erkeğim, İstoç e2 blok adresim buyur beklerim derdin var ise.Sen burda millete avanak diye hakaret ederken ne olmuş oluyorsun? İstanbulda kaç kişi sinyal veriyor zihniyetindeki birisin ve buna rağmen sana efendi gibi açıklama yaptık. Derdin var ise buyur her zaman. Selametle..

    1. Ne demek kime ne ya! Babasinin ciftligimi burasi tarfik kurallari herkes icin gecerlidir senin gibi dag kackini eskiya suruleri icinde gecerli.once dusunmesini sonrada adam olmayi ogren de ondan sonra yorum yaz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu