FeaturedHaberler

BMW 7 Serisi 40 Jahre Frankfurt’tan önce tanıtıldı




BMW, 7 Serisi 40 Jahre modelini Eylül aynda düzenlenecek olan Frankfurt Otomobil Fuarı’ndan önce tanıttı. 40 Jahre, 7 Serisinin 40. yılını kutlamak için ortaya çıkarılmış özel bir paket ve dünya çapında sadece 200 adetle limitli.

7 Serisi 40 Jahre BMW Individual departmanından donatılacak

Görsel olarak, müşteriler BMW Individual kartelasından sadece Frozen Silver ya da Petrol Mica renklerini seçebilecek. Renk farketmeksizin, normal modellerde isteğe bağlı sunulan ve spor tamponlar ve koyu renkte böbrek ızgaraları içeren M aerodinamik pakedi, 40 Jahre’de standart olarak geliyor. Bunun dışında, parlak Shadow Line trimler, 20 inçlik BMW Individual jantlar ve B sütunundaki pakede özel 40. yıl logosu standart olarak sunuluyor.

Kabine geçtiğimizde, döşeme renginde de müşterilere iki seçenek sunuluyor: Smoke White/Cohiba ya da Smoke White/Black. Renk dışında iç mekanda BMW Individual kataloğundan seçilen tam deri döşeme ve Merino kaplamalar standart sunuluyor. Üretilecek 200 otomobilin hepsi hem önde hem arkada konfor koltuklara ve ön yolcunun hizasında bir 40 Jahre logosuna sahip olacak. İç mekandaki son dokunuşlar ise yine BMW Individual’dan gelen “Comfort Cushion”lar ve özel paspaslar.

Paket tüm şasi ve motor konfigürasyonlarına eklenebiliyor

Modelin satışına Ekim ayında başlanacak. Müşteriler otomobilleri için kısa ya da uzun şasi ve altı, sekiz ya da on iki silindirli motorlardan istediklerini seçebilecekler.

Can Tangüner

"If God had meant for us to walk, why did he give us feet that fit car pedals?" - Sir Stirling Moss

İlgili Makaleler

Bir Yorum

  1. Jahre Edition yine çok iyi olmuş. M5'e de yapmışlardır. Bu arada eski 7 Serisi yeni 3 Serisi kadar.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu