FeaturedHaberler

DTM Norisring yarışında korkunç kaza!




Alman Binek Otomobil Şampiyonası’nda (DTM) sezonun dördüncü yarışı Norisring’de korkunç bir kaza yaşandı. Paffett ve Rockenfeller’in karıştığı kazanın detayları haberimizde!

DTM kazasında pilotlar hastanelik oldu!

Norisring’deki ikinci yarışı 10. sırada götüren Mercedes’in tecrübeli pilotu Gary Paffett, 33. turda Audi’den Jamie Green ile temas yaşadı. Arka taraftan büyük bir hızla bariyere vuran Paffett’ın aracı daha sonra virajı dönen Audi pilotu Mike Rockenfeller’a çarptı. Her iki araç da pistin dışına sürüklenirken pilotlar kendi başına araçlarından çıkmayı başardı.

Kazanın baş aktörü olan Gary Pafett’ın aracı neredeyse paramparça olurken, Rockenfeller’in aracında ciddi bir hasar yoktu. Ancak sürücü tarafından ciddi bir darbe alan Audi pilotunun medikal incelemeden sonra sol ayağında çatlak olduğu anlaşıldı. Gary Paffett ise büyük kazayı ufak sıyrıklar ile atlatmayı başardı.

Büyük kaza nedeniyle durdurulan yarışı BMW pilotu Maxime Martin kazandı.

Batuhan Karalar

Otomobiller içimde bitmek tükenmek bilmeyen bir tutku cevheri. Bu cevher, OTOPARK.COM ailesine katılmam ile beraber açığa çıktı. Yazdıkça daha çok şey öğreniyorum ve bu da otomobiller ile olan bağımı daha da kuvvetlendiriyor.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu