FeaturedHaberler

Mobil 1 ürünleriyle yağ değişimi!




Dünyanın lider sentetik motor yağı markası Mobil 1, geniş ürün seçenekleriyle Mobil 1 Center’larda.

Otomotiv üreticilerinin, ustaların, güvenilir sürüşe ve performansa önem veren araç sahiplerinin tercihi Mobil 1 sentetik yağları, sadece aracın performansını artırmakla kalmıyor, ayrıca yakıt tasarrufu da sağlıyor.

Neden sentetik yağlar?

Sentetik yağ, geleneksel madeni yağlarda bulunandan daha fazla yüksek derecede rafine bazlı yağ içerir ve böylelikle üstün koruma ve performans önerir. Sentetik motor yağları, motorunuzun yıllar boyunca en yüksek performansla çalışmasını sağlayan çok çeşitli avantajlar sunar.

Tipik bir otomobil seyahatinin ısınma evresinde, geleneksel madeni yağlar daha kalın olup daha yavaş hareket ederler. Sentetiklerse işe daha çabuk koyuldukları için, motor çok daha kısa bir süre içinde en yüksek çalışma verimine ulaşır.

Mobil 1 sentetik yağların performansı, öncelikle düşük sıcaklıklarda pompalanabilirlik, yüksek sıcaklıklarda sağladığı tutarlılık ve kalıntılara karşı koruma açısından geleneksel yağlarla kıyaslandığında çok daha kuvvetlidir. Bu özellikler, daha az motor aşınması, yüksek yakıt ekonomisi ve daha uzun bir motor ömrü sağlar.

Bilgi için tıklayın

Güvenilir, hızlı ve kaliteli hizmet Mobil 1 Center’da

Aracınızı işin ustalarına teslim edin, siz yolunuza bakın.

Mobil 1 Center, en yüksek standartlara göre işletilen ve hızla büyüyen yağ değişim merkezi zinciridir.

Hangi araca hangi yağın kullanılması gerektiğini, motorunuzun yağ eksiltmemesi için ne tür tedbirler almanız gerektiğini, uzun yola çıkmadan önce aracınızda yapılması gereken kontrolleri ve daha birçok sorunun cevabını Mobil 1 Center ustalarından öğrenebilirsiniz.

Aracınız için neler mi sunuyor? Detaylı bilgi için tıklayın.

Mobil 1 sentetik ürünleriyle yapacağınız yağ değişimiyle birlikte ücretsiz 10 Nokta araç kontrolünden yararlanmak için size en yakın Mobil 1 Center noktasına buradan ulaşabilirsiniz.

Doğukan Manço’nun da tercihi Mobil 1 Center ve Mobil 1 5W-30. İzlemek için tıklayın.

Can Tangüner

"If God had meant for us to walk, why did he give us feet that fit car pedals?" - Sir Stirling Moss

İlgili Makaleler

2 Yorum

  1. Doğukan Mançonun' da tercihi kısmı komik olmuş. Yahu şöyle aptal reklamlara uyuz oluyorum. Birde adam açıklıyor neden 5-30 olduğunu 🙂 Doğukan'ın o işi daha iyi bildiğine bahse varım, ayrıca Doğukan dediğiniz adam mobil falan kullanmıyor, en azından pistte kullanmıyor.

    1. YAHU SEN KİMSİN DE YORUM YAPIYORSUN.ADAMLARA ÇAMUR ATIYORSUN.BU İŞLER BAHSE GİRMEYLE OLMAZ.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu