FeaturedHaberlerKöşe YazılarıVLOG

200,000 ÖZEL | Drift nedir?




Gün geldi çattı ve Youtube’da 200.000 aboneye ulaştık! Aslında hak ettiğimiz abone sayısının çok aşağısında olduğumuzu düşünsem de zaten Youtube’da kaliteli içeriğin pek de izlenmediğini biliyoruz. Bu sebeple OTOPARK.com’un ulaştığı 200.000 abonenin benim gözümdeki niteliği 2 milyon.

Hem web sitemiz hem de Youtube kanalımız her zaman otomobil tutkunlarının buluşma noktası oldu ve böyle olmaya devam edecek. Yarışlara gideceğiz, üniversitelerde söyleşiler yapacağız, otomobilleri GERÇEKTEN test edeceğiz. Başlatmış olduğuz bu oluşumu mottomuz “sürücünün adresi“nin hakkını vererek devam ettireceğiz.

Kurumsal hayatı bırakıp OTOPARK.com projesine tam zamanlı olarak başlamak, hayatımda verdiğim en zor ama en iyi kararlardan bir tanesiydi. Zor günlerimiz oldu fakat benim gibi bu projeye inanan sizler sayesinde hepsinin üstesinden geldik. Bu süre zarfında bir de dünyanın tarifi en zor, en güzel duygusunu tattım; baba oldum! Yani artık OTOPARK.com ailesinde bir de Nehir bebeğimiz var 🙂

2017’yi değerlendirirsek, bir marka dışında tüm markalarla iletişimimiz güçlendi, OTOPARK.com markası herkes tarafından bilinen, kabul edilen ve ilgiyle takip edilen bir platform haline geldi; ben de bundan çok gurur duyuyorum. Bu oluşumu dişimizi tırnağımıza takarak, adım adım, sıfırdan bu günlere getirdik ve kalitemizi fark edip bizi takip eden tüm TAKİPÇİLERİMİZE sonsuz teşekkür ediyoruz.

Sokakta yürürken “senin sayende bu otomobili aldım” lafını duymak, işimizi doğru yaptığımızın kanıtıdır. OTOPARK.com sayesinde birçok genç motorsporları ile tanıştı. Bizzat benim İstanbulPark Pist Günleri‘ne yönlendirdiğim insanların sayısını, inanın unuttum.

Bizimle beraber OTOPARK.com projesine inanan ve bize güvenen sponsorlarımıza, desteğini hiçbir zaman esirgemeyen Burak Ertem’e , pist konusunda daima yardımcı olmaya çalışan Buğra Yıldırım ve İstanbulPark yönetimine, Buğra Akpınar’a , her zaman arayıp destek alabileceğimiz Abbas Çimen ile sadece bir telefonla yukarıda izleyeceğiniz videoyu mümkün kılan Aykut Şimşit’e ama EN önemlisi OTOPARK.com’a sonuna kadar inanan, bizi her şeye rağmen yalnız bırakmayan sevgili Ömer Öziskender, Can Tangüner, Volkan Hasköy, Kubilay Evis, Berkin Kayalar, Ata Aygen, Barış İnselel, Can Yıldız, Batuhan Karalar, Utku Demir, Aytek Akakça, Caner Öner, Muhip Tuna Meti, Aslı Şehirli, katkıda bulunan tüm editör arkadaşlarım, Kanada’dan bize içerek üreten Ali Eren Özcan, ağabeyim Murat Koç, annem, babam ve canım eşim Esra Koç’a SONSUZ TEŞEKKÜR EDİYORUM.

Daha güzel projelerde, daha güzel videolarda görüşmek üzere…

Sizleri seviyorum, öpüyorum 😉

Sinan KOÇ

Can Tangüner

"If God had meant for us to walk, why did he give us feet that fit car pedals?" - Sir Stirling Moss

İlgili Makaleler

15 Yorum

  1. eskilerden sanırım 27 binken falan sahibinden de araba arar tvde az da olsa çıkan tv programlarını takip ederken tanıştım sizinle gece arabanın iç ışıkları açıkken kameranın şarjı bitip tek açıyla araba muhabbeti yaparken kahkahalarla gülüp sinan reisten arkadan itiş dersleri alırken şimdi ciddi açılarla sonsuzluk işareti yapar noktaya gelmek hak ettiği yere emin adımlarla ilerleyen sektörün lideri ellerinize yaklaşımlarınıza sağlık başarıların devamını diler takipteyiz otopark ve ailesi

  2. Reis @sinan arkandayız sizi desteklemeye devam… ilk günden beri takip ediyorum. merak ettiğim arabaların başkalarında videosu olsa bile sinan reyiz çekmeden izlemiyorum. o kadar tutkuluyuz Otopark ailesine… emeğinize sağlık… başarılara devam..

  3. and'ın adını neden ısrarla anmıyoruz. üniversite söyleşilerinden birinde de muhip bir araç testinden söz ederken o testte "şey" de vardı falan demişti. bu nedir yahu. tamam artık and yok da 10 yıldır takipteki kitleyi eşşek yerine koymayın lütfen. şartlar değişti, zaman değişti eyvallah. ama 200 bin yazısında tam 24 farklı kişiye teşekkür varda and mehmet çetin'e tek kelam yok mu. bu böyle olmaz agalar.

  4. Sinan reis; Ben de sana , ekibine ve ailene çok teşekkür ederim. İnşallah çok daha güzel bir konuma gelir Otopark. S63 amg videosunun tadı hala damağımda 🙂

  5. Eğer kendisi isminin geçmesini istemiyorsa ona herhangi bir yorum yapmam doğru olmaz ama, eğer emeği geçenler yazılıyorsa listenin en başına büyük punto ve harflerle AND MEHMET ÇETİN yazılmalıdır Sinan Koç.. Buna bir açıklık getirirsen tüm OTOPARK ailesi olarak aydınlanmış oluruz, lakin herkesin dikkatini çekmiş bir durumda bu yazı..

    1. Evet bu oluşumun kurucusudur fakat kendi isteğiyle ayrılmıştır. Şirketin Ceo'sunun istifa ettiğini düşünün onun gibi birşey.

  6. Arkadaşlar devir zamanlarının arka planını takipçiler olarak %100 detayla bilmemiz mümkün olmadığı için bu konuda kimselerin ezbere yargılanmaması gerektiğini düşünüyorum. Ben sadece görünen kısımda bulunan, takipçilikten yükselip Yetkili Kişi olan ve amme hizmeti veren @alfhonso müdürümüzün de hakkının teslim edilmesi taraftarıyım. Sayesinde forumda uzun zamandır asayiş berkemal 🙂

  7. Eline sağlık abim:rolleyes::) mükemmel ve bilgilendirici bir video olmuş çok şükür bu seviyelere geldik daha iyi yerlere geleceğimize eski ve sağlam bir takipçi olarak ben yürekten inanıyorum abi bi de senden isteğim bu tür videolar devam etsin senin teknikleri anlatıp uygulamalı videolar gelse mukemmel olur

  8. Emeği geçen herkesin emeğine sağlık. Severek izlemeye devam ediyoruz. Kalitesini bozmadan, kendine has tarzı ile otopark.com büyük bir marka olma yolunda emin adımlarla yürüyor.
    Ve bu işte Sinan Koç'un etkisi çok büyüktür.

  9. Geldi onlar ohooo 🙂

  10. Sailor demiş ki:

    Geldi onlar ohooo :)Hepsini görüntüle…

    Ben bu mesajı yazalı yüzyıllar olmuştu yahu hatta berkine rica etmiştim sağolsun kaldırmıştı o zaman 😀

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu