FeaturedHaberler

9 büyük üretici Frankfurt Otomobil Fuarı’nda yok!




Dünyanın en büyük otomotiv fuarlarından Frankfurt Otomobil Fuarı’nda katılım iptalleri şoku yaşanıyor. Üreticiler fuara katılımlarını birer birer geri çekmeye başladı!

Dev üreticiler Frankfurt’a gelmeyecek!

Nisan ayında düzenlenen İstanbul Autoshow’a; aralarında Volkswagen grubu ve Citroen gibi 20’den fazla marka katılmamıştı. 16 Eylül’de kapılarını açacak olan Frankfurt Otomobil Fuarı’nda da benzer bir tablo olması bekleniyor. Zira şuana kadar DS, Infiniti, Peugeot, Jeep, Fiat, Alfa Romeo, Mitsubishi, Volvo ve Nissan etkinliğe katılmayacağını açıkladı. Avrupa’daki otomobil pazarının %20’sini oluşturan bu 9 marka, yüksek maliyetler sebebiyle fuara katılmayacak.

Online olarak düzenlenen tanıtımlar çok düşük maliyete daha fazla kişiye ulaşabiliyor. Ayrıca yerel ölçekte düzenlenen lansmanlar da markaların tercih ettiği yeni duyuru yöntemleri arasında bulunuyor. Son yıllarda fuarların tüketiciler nezdinde popülaritesinin azaldığını söyleyen otoriteler, önümüzdeki günlerde daha fazla markanın katılımını çekeceğine işaret ediyor.

Batuhan Karalar

Otomobiller içimde bitmek tükenmek bilmeyen bir tutku cevheri. Bu cevher, OTOPARK.COM ailesine katılmam ile beraber açığa çıktı. Yazdıkça daha çok şey öğreniyorum ve bu da otomobiller ile olan bağımı daha da kuvvetlendiriyor.

İlgili Makaleler

2 Yorum

  1. Tesla nin herhangi bir fuarda boy gösterdiğini hatirlamiyorum. Tum lansmanlarini Freemont fabrikasinin önünde canli yayin ile yapiyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu