FeaturedVLOG

Ali Eren Kanada’da | Nissan GT-R Black Edition Satın Almak !? | VLOG #5




Bu hafta Ali, 2014 model Nissan GT-R Black Edition ile ufak bir sürüş keyfi yaşadı. Heyecanı yüzünden belli olan Ali, deneyimlerini bizimle paylaştı. Ali aynı zamanda galerilerin arabaları nasıl aldığını, sattığını ve ticaretlerini nasıl ilerlettiklerini bizlere arabayı test ettiği galeriden Chris ile birlikte anlattı.
Galeri GT-R’ı Türkiye’ye gönderebileceğini söylemiş ancak vergilerini karşılamıyormuş, oradaki ince detayı da atlamayalım.

Sonraki maceralerında Ali’nin nereye gitmesini istersiniz? Yorum kısmında paylaşın!

 

sinan

1986 doğumluyum, makine mühendisiyim. Körfez olsun İstanbul Park olsun her fırsatta pist günlerine katılmaya çalışıyorum. Bir nevi 'track junky'im :) 2010-2013 Türkiye Ralli Şampiyonası'nda sınıf 3 klasmanında co-pilotluk yaptım. Prokart şampiyonasında yarıştım. Motoru olan her şeye ilgi duyuyorum. Ayrıca gerçek bir Alfa Romeo ve OTOPARK tutkunuyum!

İlgili Makaleler

2 Yorum

  1. Nissan GT-R Ferrari, Lamborghini, Porsche markalardan çok daha çekici geliyor. GT-R’ın sürüş dinamikleri çok daha iyidir. Nisasn GT-R sınıfının en iyi otomobillerinden birisidir. GT-R gibi bir otomobilin değerini bilmek bence çok önemli. Nissan’ın her kesime hitap eden araçları var. GTR R35 çıktığı günden bu yana kendi rakibi olan Porsche turbo’yu defalarca tokatladı hem de kendisinin iki katı fiyatı satılmasına rağmen. şu an porsche ürün gamında bir tek GT2 GT-R ile başedebiliyor. o da zaten GT-R ile aynı sınıfta değil. Hatta şöyle bir rivayette var. Porsche daha iyi bir 911 yaratmak yerine sürekli Nissan GT-R karşısında neden tokatladığını anlamak için test pilotlarına Nissan GT-R alır. Aracı pistte test eden Porsche test pilotları testten sonra araçtan inerken dedikleri tek kelime vardır “mükemmel bir otomobil” yorumunu yapar

  2. Bir zamanlar Nissan GT-R tokatcıydı artık tokatlanan taraf oldu. GTR tüm dünyaya rüştünü ispatlamış bir süper araba. Rakipleri birbir yenilenirken GTR rakiplerinin çok gerisinde kaldı. Nissan GT-R iri ve hantal görünümün altında değme spor otomobilleri utandıran bir performans değerine sahip. Yeni NSX “GT-R Killer” oldu bir zamanlar rakiplerine tokatlayan GT-R şimdi artık tokatlanan taraf oldu. Nissan GT-R’ı yenilemek için çok geç kaldı

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu