Dikkat ÇekenlerFeaturedGalerilerHaberler

Yeni 911 GT3 Touring Package yalnızca manuel şanzımanlı




Porsche, 911 otomobilinin yeni bir versiyonu olan Touring Package’ı tanıtarak yine güzel bir otomobil üretmede ne kadar başarılı olduğunu ortaya koydu. 911 GT3 Touring Package

adını 1973 911 Carrera RS’in donanım versiyonlarından alıyor.

Standart GT3’teki devasa kanadın yerini elektrikli spoyler almış.

GT3 Touring Package yalnızca manuel olacak

Yalnızca 6 ileri manuel şanzımanla sunulacak olan yeni 911 GT3 Touring Package yakın zamandan da tanıdığımız 911 R ile benzerlikler taşımakta. Fakat 911 R yalnızca 991 adet üretilmişti ve ikinci el piyasası tavan yapmıştı; bu otomobil normal bir model olarak üretilecek.

500 HP güç ve 460 Nm tork üreten 4 litrelik atmosferik motor kullanılmaya devam edilirken 3.9 saniyelik 0-100 km/s verisi orijinal 911 GT3 ile aynı. Otomobilin son hızı 316 km/s.

Aracın dışıyla başlayacak olursak, GT3’ün devasa büyüklükteki spoyleri yerine 911 Carrera’daki daha sade ve otomatik çalışan spoyler kullanılmış. Diğer farklı özellikler arasında gümüş renkli pencere çıtaları, spor egzozlar, far yıkama kapakları ve arka kısımdaki Porsche logosu yer alıyor. Ön ve arka farlar karartılmış.

Daha çok alcantara!

İç mekanda da birtakım değişikliğin yanında direksiyon simidi, vites topuzu, kapı panelleri ve orta konsolun alt kısmı deri yerine alcantara ile kaplanmış. Koltukların iç kısımları siyah kumaş desenliyken kafalıklarda da kabartma Porsche logosu bulunuyor. Deriyle kaplanan her yer ise siyah renkli ip ile dikilmiş. Siyah alüminyum döşeme iç mekandaki özel dokunuşlardan bir tanesi.

Aynı fiyata daha çok özellik

Porsche genellikle otomobillerindeki ekipmanları kaldırdığında veya onları iyileştirdiğinde sizden daha fazla para talep eder ama bu otomobilde durum farklı. 911 GT3 Touring Package normal GT3 ile tamamen aynı fiyat etiketine sahip. Almanya satış fiyatı ise 152 bin Euro.

Sergen Satır

Merhaba, ben Sergen. 1997 doğumluyum, İzmirliyim. Mütercim-tercümanlık öğrencisiyim, bir de otomobillere son derece meraklıyım. Otomobillere olan ilgim ve bilgim her geçen gün artıyor. Edindiğim deneyimlerin çoğunu Otopark.com'a borçluyum. Şimdi ise hedefim Otopark'ı olduğundan çok daha iyi bir konuma getirmek.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu