FeaturedGalerilerHaberler

2018 Ford EcoSport makyajlanıyor




İlk jenerasyonu 2003 yılında yollara çıkan kompakt SUV Ford EcoSport ikinci jenerasyonunun tanıtılmasından dört sene sonra makyajlanıyor.

Frankfurt‘ta sergiye sunulan EcoSport, kompakt SUV segmentinde Nissan Juke ve diğer modellerle boy ölçüşüyor.

Kuzey Amerikalı kardeşi üzerine kurulu olan otomobil daha rafine ön yüze sahip. İç mekan yeni Fiesta’daki gibi daha modern ve aynı zamanda ST-Line esintileri barındırıyor.

2018 Ford EcoSport’un Avrupa versiyonu 100, 125 ve 140 PS gücündeki benzinli 1.0 EcoBoost veya yine 100 ve 125 PS gücündeki 1.5 dizel motorla satın alınabilecek.

Dizel motor 6 ileri manuel şanzıman ve opsiyonel dört tekerlekten çekiş sistemiyle geliyor, bunun karşılığında ise 100 kilometrede 4.5 litre yakıt sarf ediyor. Opsiyon listesinde 6 ileri otomatik şanzıman da mevcut.

B-Max emekliye ayrılıyor

Ford makyajlanmış EcoSport’u Craiova, Romanya‘daki fabrikasında B-Max‘i emekliye ayırdıktan sonra üretmeye başlayacak. Satışların sene sonunda başlaması planlanırken fiyat hakkında henüz bir bilgi verilmedi.

Sergen Satır

Merhaba, ben Sergen. 1997 doğumluyum, İzmirliyim. Mütercim-tercümanlık öğrencisiyim, bir de otomobillere son derece meraklıyım. Otomobillere olan ilgim ve bilgim her geçen gün artıyor. Edindiğim deneyimlerin çoğunu Otopark.com'a borçluyum. Şimdi ise hedefim Otopark'ı olduğundan çok daha iyi bir konuma getirmek.

İlgili Makaleler

10 Yorum

  1. Daha çirkin bir dizayn olamazdı.. Neyse ki bu EcoSport faciasını ilk kez görmüyorum, zaman içinde kendimi bu görsel eziyete alıştırdım diyebilirim.

  2. Koreliler Amerikanlara benzemeye çalışırken Amerikanlar da iyice Korelilere benzedi hele ford ilk yapacağı iş şu tasarımcıyı kovsun. Hayır bakıyorum motor trend car and driver yorumlarda herkes sovmus sadece biz değil yani.

  3. Tekerlekleri çok büyük olmuş. Arkası da çok yüksek. Çirkin olmuş bu tasarım.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu