FeaturedGalerilerHaberler

Kona’ya da bir kuzen geliyor: Kia Stonic




Hyundai Kona‘nın tasarımı bana göre değil mi diyorsunuz? Karşınızda Kona’dan daha sade hatlarıyla ve zengin yapılandırma seçenekleriyle Kia Stonic.

İlk tanıtımından üç ay sonra ilk kez halka Frankfurt‘ta sunulan Kia Stonic sonbaharın ilerleyen dönemlerinde Avrupa pazarında satışa sunulacak.

Markanın en özelleştirilebilir otomobili

Yeni Kia Stonic 20‘ye kadar ikili renk kombinasyonuyla, 5 farklı tavan tasarımıyla ve iç mekandaki bir çok konfigürasyon ile markanın en özelleştirilebilir otomobili oldu.

Müşteriler otomobili benzinli veya dizel olarak manuel şanzımanla birlikte satın alabilecek.

Beklendiği gibi bu küçük SUV standart olarak Apple CarPlay ve Android Auto‘yu destekleyen bir bilgi-eğlence sistemine ve pakete bağlı olarak zengin donanımlara sahip olacak.

Sunulan donanımlar arasında sürücü destek sistemleri de bulunuyor. Yaya algılamalı acil durum fren sistemi veya şeritten çıkma uyarısı gibi sistemler mevcut.

Sergen Satır

Merhaba, ben Sergen. 1997 doğumluyum, İzmirliyim. Mütercim-tercümanlık öğrencisiyim, bir de otomobillere son derece meraklıyım. Otomobillere olan ilgim ve bilgim her geçen gün artıyor. Edindiğim deneyimlerin çoğunu Otopark.com'a borçluyum. Şimdi ise hedefim Otopark'ı olduğundan çok daha iyi bir konuma getirmek.

İlgili Makaleler

3 Yorum

  1. Kardeşi Hyundai Kona’dan daha şık ve modern bir görünüme sahip. Kia Hyundai’ye göre daha sağlam olan bir marka ancak ülkemizde marka imajı çok zayıf. Kia’nın Türkiye piyasasında yeniden yapılanması gerekiyor ülkemiz piyasasında tutulabilmesi için bunun içinde Kia’nın Türkiye’de distribütörünü değiştirmesi gerekiyor. Kia’nın tutulabilmesi içinde hem fiyatını doğru konumlandırması hem de çok iyi araçlar üretmesi lazım

  2. Tasarım olarak gayet iyi bence. İyi motor şanzıman ikilisi ve fiyatlandırmayla Captur,2008 vsye göre çok daha mantıklı bir araç olur.

  3. Tasarımı çok güzel ve güçlü duruyor. İçi de güzel. İçinin tek eksiği koltuklarının rengi. Koltuklara da turuncu ayrıntı eklenebilir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu