Haberler

Ayhancan Güven Zolder’de Pole’de başlayacak!




Milli Sporcumuz Ayhancan Güven, 15-17 Eylül tarihlerinde Avrupa Binek Otomobiller Şampiyonası ve Avrupa Kamyon Şampiyonası yarışlarıyla birlikte gerçekleşecek olan Belçika’nın, Zolder pistindeki Porsche GT3 Cup Challenge Benelux 5.ayağında mücadele ediyor.

TOSFED ve SporToto Ana sponsorluğunda mücadele eden Ayhancan, Attempto Racingtarafından hazırlanan Türk Bayrağı desenli aracı ile 15 Eylül Cumartesi günü gerçekleştirilen iki sıralama turu seansında da en iyi zamanları kaydederek pole pozisyonun sahibi oldu.
Ayhancan’ın 2.yarış sıralama turlarında kaydettiği 1:33.621 aynı zamanda Zolder pistinde bugüne kadar Porsche GT3 Cup otomobilleri ile atılmış en hızlı tur zamanı olarak kaydedildi ve Ayhancan pistin yeni rekortmeni oldu…
Ayhancan Güven’in her ikisine de ilk sırada başlayacağı yarışlar 16 Eylül Pazar günü Türkiye saati ile 12:20 ise 17:35’de koşulacak ve www.facebook.com/gt3cupchallengebeneluxadresinden Porsche GT3 Cup Challenge Benelux sayfasından takip edilebilecek…

Kaynak: turkmotorspor.com

sinan

1986 doğumluyum, makine mühendisiyim. Körfez olsun İstanbul Park olsun her fırsatta pist günlerine katılmaya çalışıyorum. Bir nevi 'track junky'im :) 2010-2013 Türkiye Ralli Şampiyonası'nda sınıf 3 klasmanında co-pilotluk yaptım. Prokart şampiyonasında yarıştım. Motoru olan her şeye ilgi duyuyorum. Ayrıca gerçek bir Alfa Romeo ve OTOPARK tutkunuyum!

İlgili Makaleler

4 Yorum

  1. Ayhancan bam bam bam!
    Süper gidiyor, pist rekorunu ele geçirmesi de mütih olmuş. Gururumuz

  2. tebrik ediyorum. birinci bitirdi maasallah. demekki imkan ve firsat verilirse bizdende basarili yariscilar cikar. Ayhancan ile bir roportaj videosu cok iyi olur bence.Hatta Sinan ile GT3 surup anlatsalar muhtesem olur.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu