FeaturedHaberler

Kenan Sofuoğlu yaptığı ciddi kaza ile korkuttu!




Dünya Supersport Şampiyonası’nda yarışan Kenan Sofuoğlu, 10. yarış olan Fransa GP’de ciddi bir kaza geçirdi. Milli motorsikletçimizin kazası ve sağlık durumu haberimizde!

Kenan Sofuoğlu, Magny-Cours sıralamalarında korkuttu!

Supersport’ta 5 kez şampiyon olan Sofuoğlu, Magny-Cours pistinde gerçekleştirilen sıralama turlarında büyük bir kaza geçirdi. Dünkü antrenmanlarda yağ tabakasından dolayı kayan Sofuoğlu, bugünkü sıralama turlarında derece gerçekleştirirken dengesini kaybedip düştü. Kırmızı bayraklar ile durdurulan seansta yerinden kalkamayan ve tıbbi müdahale aracıyla hastaneye kaldırılan Kenan Sofuoğlu’nun leğen kemiğinde 3 kırık olduğu duyuruldu.

Sosyal medyadan durumu ile ilgili açıklama yapan pilotumuz, bu gece ambulans uçak ile Türkiye’ye döneceğini ve tedavi sürecini burada geçireceğini söyledi. Yapılan tetkiklere göre en az 3 hafta pistlerden uzak kalacak Sofuoğlu, şampiyonayı en yakın rakibinden 4 puan önde lider götürüyordu. Bu yarış ile beraber 22 Ekim’de gerçekleşecek İspanya GP’yi da kaçırırsa Sofuoğlu’nun şampiyonluğu kaybetme ihtimali bulunuyor.

OTOPARK.COM olarak milli motorsikletçimize geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

Batuhan Karalar

Otomobiller içimde bitmek tükenmek bilmeyen bir tutku cevheri. Bu cevher, OTOPARK.COM ailesine katılmam ile beraber açığa çıktı. Yazdıkça daha çok şey öğreniyorum ve bu da otomobiller ile olan bağımı daha da kuvvetlendiriyor.

İlgili Makaleler

2 Yorum

  1. Allah acil sifa versin, cok sasirdim ve uzuldum. O degil de adamin legen kemigi kiriliyor, "Ispanya yarisina yetismem lazim" diyor ve belki de yetisecek. Tip ilerlemis baya 😀

    İstanbullu demiş ki:

    https://tr.motorsport.com/superspor…n-kotu-haber-kalcasinda-kirik-var-959808/amp/

    Acil şifalar dilerim..

    Hepsini görüntüle…

    Ayrica dususunden biryerlerinin kirildigi hic belli olmuyor, hatta adam ayaga kalkiyor hemen, @DouglasAdams hekimim, mumkunmudur acep?
    Bu arada ben hala " 2 teker is degil" diyorum :rolleyes:

  2. Video'daki kayma anı bir önceki güne ait yani antrenmana.
    Asıl kaza sonraki gün oluyor, onun görüntüleri yok sanırım.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu