Dikkat ÇekenlerFeaturedGalerilerHaberler

Maserati Frankfurt Otomobil Fuarı’nda tam takım




İtalyan marka ürün gamındaki tüm modeller üzerinde geliştirmeler yapıyor. Maserati Frankfurt Otomobil Fuarı‘nda ilk kez tüm modellerin aynı çatı altında toplandığını görüyoruz.

Markanın standında revize edilmiş GranTurismo’yu, geçen ay tanıtılan Ghibli’yi ve üzerinde küçük değişiklikler yapılan Levante ve Quattroporte’yi görüyoruz.

Maserati Frankfurt standı.

Ghibli’de ve Quattroporte ile Levante’nin 2018 çıkışlı modellerinde yeni elektrikli direksiyon hidrolik ünitenin yerini almış. Aile odaklı olan bu üç otomobilin de GranLusso ve GranSport donanım seviyeleri mevcut. Aynı zamanda Ghibli ve Quattroporte’ye adaptif LED farlar eklenmiş.

Octo Maserati GranLusso by Bulgari.

Quattroporte S ve S Q4 aynı donanım seviyelerindeki Ghibli’lerde de sunulan 430 beygirlik, 3.0 çift turbo V6’yı kullanıyor. Eskisinden daha güçlü olan bu yenilenen motoru Levante’de de görmemiz an meselesi.
Maserati aynı zamanda yeni Bulgari saatlerini, Ermenegildo Zegna’nın moda koleksiyonunu ve aynı zamanda FCA Bank’ın yeni finansal hizmetlerini tanıttı.

Sergen Satır

Merhaba, ben Sergen. 1997 doğumluyum, İzmirliyim. Mütercim-tercümanlık öğrencisiyim, bir de otomobillere son derece meraklıyım. Otomobillere olan ilgim ve bilgim her geçen gün artıyor. Edindiğim deneyimlerin çoğunu Otopark.com'a borçluyum. Şimdi ise hedefim Otopark'ı olduğundan çok daha iyi bir konuma getirmek.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu